Betöltés...

HDMI kábel 3m -es, 2.0 Ethernet 4K, 24 karátos aranyozott dugasszal, árnyékolt szövetborítással

Ár: 11.091 Ft

 

HDMI-kábelünkkel és a kétoldali aranyozott csatlakozókkal kristálytiszta hangot és nagyon nagy színmélységet kapunk színveszteség nélkül.

A maximális színmélység 48Bit, 600 MHz-es jel sávszélességgel, ezen paramétereknek köszönhetően a kábel rendkívül népszerű az igényes felhasználók körében.

A HDMI (High Definition Multimedia Iterface) interfész tömörítetlen digitális audio és video jeleket továbbít. A kábel lehetővé teszi a digitális hang és videó egyidejű továbbítását, lehetővé téve veszteségmentes jelek továbbítását a televízióhoz vagy más berendezéshez.

HDMI 2.0 4K kábelünk Ethernet-kapcsolattal akár 4096 x 2160 felbontást támogat 60Hz / 4K felbontásban.

Ha multimédiás eszközein HDMI-kábeleket használ, hosszú távon csökkentheti a kábelek számát, és többé nincs szüksége külön audio- és videokábelekre! Kábelünk két dugója 24 karátos arannyal van bevonva, ez pozitív hatással van a tartósságra és jelentősen megnöveli az élettartamot.

A kábel 99,9% rézből készül, ennek nagyon nagy a tisztasága. Kétoldalas szűrővel és háromszor árnyékolt audio visszacsatolási csatornával rendelkezik.

A magas feldolgozhatóság és az óriási teljesítményértékek miatt a kábel univerzálisan alkalmazható, mind a jelenlegi, mind a régebbi eszközökhöz amik HDMI-csatlakozással illeszkednek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HDMI kábel 3m -es, 2.0 Ethernet 4K, 24 karátos aranyozott dugasszal, árnyékolt szövetborítással" című hirdetést látja. (fent)