Betöltés...

Port DesignsNotebook hátizsák 400702, YOSEMITE ECO BACKPACK 13-14" GREY/Szürke

Ár: 21.660 Ft

A Port Designs az informatikai Eco gyártók előfutára: Az első öko-sorozat 2009-ben indult. A Port vállalati filozófia célja a szén-dioxid-kibocsátásunk csökkentése, valamint a társadalmi és környezeti felelősség fenntartható megközelítésének megvalósítása.
A Yosemite Eco táska főként újrahasznosított anyagokból (PET & r-PET) készül. Ezen anyagok használata hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátásunk csökkentéséhez, és pozitívan hat a környezetre.
Ez a stílusos hátizsák 58%-ban újrahasznosított anyagból készült, az esőtakaró pedig 90%-ban újrahasznosított anyagokból vannak. Kompakt és ultrakönnyű kialakítása nagyon praktikussá teszi útközben. Az elegáns és konszenzusos design teszi ideálissá a szállításra és laptop védelmére. A cipzárok nikkelmentesek.
Ebben a hátizsákban talál egy párnázott rekeszt akár 14 "  laptophoz.
Tágas kialakításának és belső szervezőjének köszönhetően a személyes tárgyak tárolására is van hely. Az előlapon lévő nagy zseb lehetővé teszi a tartozékok gyors elérését. A vállpántok és a hordfogantyúk kényelmesek és párnázottak.
Ez a vékony és elegáns hátizsák hátsó pánttal rendelkezik, ami ráerősíthető egy bőrönd fogantyújára,  amikor bőrönddel utazik.
A fényvisszaverő szalag az esőtakarón éjszaka vagy esőben is láthatóvá teszi.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Port DesignsNotebook hátizsák 400702, YOSEMITE ECO BACKPACK 13-14" GREY/Szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: