Betöltés...

Asus Videokártya - nVidia ROG-STRIX-RTX4090-O24G-WHITE (24576MB, GDDR6X, 2640/21000 Mhz, 384bit, 2xHDMI, 3xDP)

Ár: 1.025.020 Ft

A ROG Strix GeForce RTX™ 4090 teljesen új értelmet ad az árral való haladásnak.
A kártya minden egyes eleme kívül-belül teret ad a monstre GPU-nak, hogy szabadon lélegezhessen és elérje a végső teljesítményt.
Az NVIDIA Ada Lovelace architektúra elszabadult uralma itt van.

Axial-tech fejlesztésekNagyobb és jobb. Az Axial-tech ventilátorok kettős golyóscsapágyakon forognak, és 23%-kal több levegőt juttatnak át a kártyán, ami alacsonyabb hőmérsékletet, kevesebb zajt és nagyobb teljesítményt eredményez.

Fordított forgatás és 0dB technológiaA két oldalsó ventilátor az óramutató járásával ellentétes irányban forog, hogy minimalizálja a turbulenciát és maximalizálja a levegő eloszlását a hűtőbordán keresztül. Mindhárom ventilátor leáll, amikor a GPU hőmérséklete 50 Celsius fok alá csökken, így viszonylag csendben játszhatsz kevésbé igényes játékokkal vagy végezhetsz könnyű feladatokat. A ventilátorok újra beindulnak, amikor a hőmérséklet 55 Celsius-fok fölé emelkedik, olyan sebességgörbére hivatkozva, amely egyensúlyt teremt a teljesítmény és az akusztika között a munka vagy a játék során.

3,5 slotos kialakításAz egyedi hűtőborda nagyvonalúan méretezett és strukturált, hogy felszívja a GeForce RTX 4090 GPU hőjét, így azt a három Axial-tech ventilátor hatékonyan el tudja vezetni.

Szabadalmaztatott gőzkamraA maratott útvonalakkal rendelkező párolgókamra lehetővé teszi, hogy a hőcsövek laposra préselés nélkül süllyedjenek el, így a hő hatékonyabban juthat el a lamellaköteghez. A hagyományos párolókamra és hőcső kombinációkhoz képest ez a hatékony párosítás akár 5 Celsius-fokkal csökkenti a GPU hőmérsékletét 500 W-os hőterhelés esetén.

Prémium tápellátásA digitális teljesítményszabályozás, a nagyáramú tápfokozatok sorozata és a 15K-s sapkák sorozata hatalmas tartalékokat biztosít a teljesítmény határainak megbízható feszegetéséhez.

Kompakt PCBAz alkatrészek és nyomvonalak elrendezését rövid NYÁK-ra optimalizálták, hogy csökkentsék az energiaveszteségeket, és a hő a masszív hátlapi szellőzőnyíláson keresztül távozzon.

Ultra-merev fém vázA kiváló minőségű öntött keret, a burkolat és a hátlap szorosan megtámasztja a NYÁK-ot, és stratégiailag irányítja a légáramlást.

FanConnect II CsatlakoztatásKét PWM FanConnect fejléc további barkácsolási rugalmasságot biztosít. Az alvázventilátorok közvetlenül a kártyához csatlakoztathatók, és a CPU és a GPU hőmérsékletén alapuló görbével hangolhatók, így extra be- vagy elszívást biztosítanak az igényes 3D feladatokhoz.

ErősítésekA GPU-konzol extra stabilitást biztosít a die és a hőelosztó közötti kritikus kapcsolatnak. A hátsó I/O-konzol rozsdamentes acélból készült, hogy megakadályozza a korróziót a nedves éghajlaton, és rugalmasabb rögzítést biztosítson. A kényelmesen elhelyezett Dual Bios kapcsoló lehetővé teszi a gyors választást a "teljesítmény" és a "csendes" sebességprofilok között az Axial-tech ventilátorok számára.

Teljesítmény érzékelés, gyors diagnózisTudja meg, hogy a tápegység méltó-e. A ROG Strix GeForce RTX 4090 grafikus kártyák nagy sebességű áramkörrel rendelkeznek, amely folyamatosan figyeli a tápegység bemeneti teljesítményét, és kényelmesen elhelyezett LED-eket használ a feszültségszabályozási problémák és a kábelcsatlakozási problémák jelzésére.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus Videokártya - nVidia ROG-STRIX-RTX4090-O24G-WHITE (24576MB, GDDR6X, 2640/21000 Mhz, 384bit, 2xHDMI, 3xDP)" című hirdetést látja. (fent)