Betöltés...

Adapter (HUB) C típusú USB a HDMI / USB3.0 / SD / MicroSD / C porthoz

Ár: 21.890 Ft

Adapter (HUB) C típusú USB a HDMI / USB3.0 / SD / MicroSD / C porthoz


Bővíteni szeretné ultrabookja vagy táblagépe képességeit? Nem kell több különböző adaptert vásárolnia! Most már csak egy készülékre van szüksége? 5 az 1-ben adapter , Kruger & Matz. Elég, ha a mobileszköze rendelkezik USB Type C porttal, és annak funkcionalitását ötször növelheti! Az adapter rendelkezik egy USB 3.0 porttal , azaz egy szabványos USB-porttal megnövelt sávszélességgel, amely lehetővé teszi többek között sokkal gyorsabb adatátvitel? akár 5 Gb / s és csatlakoztatható eszközök, például egér vagy billentyűzet. A második rendkívül hasznos port a 4K felbontású HDMI kimenet. Csatlakoztassa számítógépét egy további monitorhoz vagy TV-hez, és élvezze a legjobb minőségű képeket.

Az adapter két olvasóval is rendelkezik, amelyek támogatják a 2 TB memóriakártyákat. Az SD-kártya csatlakozója lehetővé teszi a digitális fényképezőgéppel készített fényképek vagy az autós rögzítőről készült felvételek átvitelét. Ezen kívül a hubban találsz egymicro SD kártyaolvasót , melynek köszönhetően gyorsan és kényelmesen tölthetsz le zenét memóriakártyára, kábelek nélkül. A Kruger & Matz adapter nagy előnye a USB Type C port, amely a Power Delivery technológiát használja. Nemcsak telefonok gyors töltését teszi lehetővé, hanem notebookok és monitorok tápellátását is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Adapter (HUB) C típusú USB a HDMI / USB3.0 / SD / MicroSD / C porthoz" című hirdetést látja. (fent)