Betöltés...

Transcend HUB5C 6-in-1 USB 3.1, USB-C, microSD, SD, Fekete USB hub

Ár: 16.162 Ft

A Transcend 6 az 1-ben USB Type-C Hub HUB5C-je megfordítható USB Type-C csatlakozóval rendelkezik, amely USB 3.1 Gen 2 interfésszel van felszerelve, amely lenyűgöző adatátviteli sebességet tesz lehetővé, tökéletes kiegészítője az új Type-C mobilnak, táblagépnek, laptop, iPad Pro vagy MacBook. A könnyű bővíthetőség és a plug-and-play funkcionalitás jellemzi, a vékony és könnyű Type-C hub megterhelés nélkül növeli a munka termelékenységét. Csatlakoztathat perifériákat, például egereket, billentyűzeteket, USB flash meghajtókat, külső merevlemezeket vagy hordozható SSD-ket, vagy kiveheti az SD- vagy microSD-kártyát, amint befejezte a fotózást, és közvetlenül a laptopjáról vagy mobileszközéről olvashat fájlokat. A két Type-C port lehetővé teszi az eszközök töltését és adatátvitelt egyidejűleg, így minden kétszer olyan egyszerű!

6 az 1-ben bővítés

A Transcend 6 az 1-ben USB Type-C hubja kibővíti új Type-C mobilja, táblagépe, laptopja, MacBookja vagy iPad Proja képességeit, két USB-C porttal a gyors átmenő töltéshez és adatátvitelhez, valamint két USB-vel. - Egy port, egy SD-kártyanyílás és egy microSD-kártyahely. Ez az első a piacon, amely az USB 3.1 Gen 2 interfészt használja Type-C csatlakozóban, amely akár 10 Gb/s elképesztő átviteli sebességet tesz lehetővé.

Adatátvitel a következő generációs sebességgel

A Transcend HUB5C egy USB Type-C porttal van felszerelve, amely az USB 3.1 Gen 2 interfészt használja a kétirányú adatátvitelhez, elképesztő 10 Gb/s sebességgel.*

*A Transcend ESD350C hordozható SSD-vel tesztelve a port körülbelül 1000 MB/s adatátviteli sebességet tesz lehetővé.

USB tápellátás 60 W-os átmenő töltéshez

A HUB5C egy másik Type-C porttal rendelkezik a 60 W-os USB PD (Power Delivery) átmenő töltéshez. Az USB PD porthoz csatlakoztathatja laptopja gyártójának töltőjét.

Plug and Play

A Transcend HUB5C további két USB Type-A portot kínál az USB 3.1 Gen 1 interfésszel, amelyek lehetővé teszik USB flash meghajtók, külső merevlemezek, hordozható SSD-k vagy egyéb perifériák, például egerek, billentyűzetek vagy USB-s ventilátorok csatlakoztatását. Élvezze az azonnali plug-and-play szórakozást most!

Dupla kártyanyílás

A HUB5C kártyaolvasóként is szolgál SD (UHS-II) és microSD (UHS-I) memóriakártyákhoz, akár 285 MB/s, illetve 95 MB/s sebességű adatátvitelhez Transcend memóriakártyákkal párosítva.* Miután fényképeket készített fényképezőgéppel, egyszerűen kiveheti a memóriakártyát, és azonnal hozzáférhet a fájlokhoz a számítógépéről!

*A sebesség a gazdagép hardverétől, szoftverétől, használatától és tárolási kapacitásától függően változhat.

Problémamentes kiegészítő, amely bárhol jól elfér

A HUB5C olyan vékony, könnyű és hordozható, hogy könnyedén magával viheti anélkül, hogy félne attól, hogy további terhet jelentene, így ideális üzleti és szabadidős célokra.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Transcend HUB5C 6-in-1 USB 3.1, USB-C, microSD, SD, Fekete USB hub" című hirdetést látja. (fent)