Betöltés...

DICOTA Eco Top Traveller BASE laptop táska 43,9 cm (17.3") Felül nyitható táska Fekete

Ár: 18.000 Ft

A ma cselekedetei alakítják a holnap világát. Éppen ezért itt a DICOTA elkötelezett a környezetbarát megoldások fejlesztése mellett, így ECO kollekciói minden darabját fenntartható, újrahasznosított PET-ből készítik. Akár 19 PET-palackot is újrahasznosít, így Ön egy élethosszig tartó garanciával rendelkező, környezetbarát terméket kap.

A kompakt Eco Traveller BASE táska nagy sűrűségű habszivacs (HDF) párnázásának köszönhetően ideális védelmet nyújt a 15" és 17,3" méretű laptopok számára. A táska fémkeretének köszönhetően extra stabilitást és védelmet, valamint könnyű kialakításának köszönhetően rugalmas mobilitást garantál. Egy extra rekesz található benne, amelyben könnyedén tárolhat dokumentumokat. Az okostelefonját vagy más kisebb tárgyakat, például kábeleket, tollakat vagy töltőket a praktikus elülső zsebben tárolhatja, így azok mindig kéznél vannak. A táska neoprénnel párnázott hordozófogantyújának köszönhetően kényelmesen hordozható, beépített hevederével pedig pillanatok alatt a bőröndhöz rögzíthető. A táskát az állítható vállpánt segítségével is hordozhatja. Az Eco Traveller BASE tehát tökéletes az Ön számára, ha mindig úton van, és egy környezetbarát táskával szeretné támogatni a PET-palackok újrahasznosítását.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DICOTA Eco Top Traveller BASE laptop táska 43,9 cm (17.3") Felül nyitható táska Fekete" című hirdetést látja. (fent)