Betöltés...

GP ReCyko B4D45 4X AA/AAA NiMh Akkumulátor töltő + 4x AA 2100mAh akkumulátor

Ár: 12.630 Ft

Kompakt töltőegység intelligens biztonsági és műszaki jellemzőkkel, amely akár négy  mikroakkumulátort tölt fel egyidejűleg. A robusztus ház egyben akkumulátorrendező is, amely otthon vagy útközben megvédi az akkumulátorokat.
A töltés előrehaladása a LED kijelzőn keresztül követhető. Ez megmutatja a töltés állapotát és azt, hogy eldobható vagy rossz elemeket helyeztek-e be. További biztonsági részletek az automatikus kikapcsolási időzítő és a mínusz-delta-U teljes töltésérzékelés, amelyek segítenek megakadályozni a túltöltést, a túlfeszültséget és a rövidzárlatot, valamint az akkumulátor élettartamának romlását.

Fejlett dokkoló a ReCyko töltőhöz. Fontos információkat nyújt az akkumulátorokról, és könnyebbé teszi a töltést, mint valaha.
A töltő dokkoló egyedülálló, helytakarékos kialakítása függőlegesen tartja a ReCyko akkumulátortöltőt. Az USB port táplálja, így ideális otthoni és irodai használatra. Ha töltőegységek vannak csatlakoztatva, a dokkoló LCD-kijelzője mutatja az egyes akkumulátorok töltöttségi állapotát, valamint értesíti Önt, ha a régi elemeket ki kell cserélni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "GP ReCyko B4D45 4X AA/AAA NiMh Akkumulátor töltő + 4x AA 2100mAh akkumulátor" című hirdetést látja. (fent)