Betöltés...

APPLE AIRPODS 2 bluetooth fülhallgató SZTEREO (mikrofon + töltőtok) FEHÉR

Ár: 66.099 Ft

Mesébe illő.



Többet beszélgethetsz rajta, és vezeték nélküli töltőtokkal is választhatod – az AirPods legendás a vezeték nélküli fülhallgatók világában. Vedd ki a tokból, és máris használhatod bármelyik eszközöddel. Amint a füledbe teszed, azonnal csatlakozik, és élvez­heted a csodás minőségű, részletgazdag hangzást. Varázslatosan egyszerű.



Totál vezetékmentes.



Elég egyszer, egyetlen érintéssel beállítanod. Ezután az AirPods auto­ma­ti­ku­san bekapcsol, és magától csatlakozik az eszközeidhez.Használni is ugyanilyen egyszerű. Érzékeli, amikor a füledben van, és leáll, ha kiveszed. Az AirPods különleges élményt nyújt, akár az iPhone-odhoz, az Apple Watchodhoz, az iPadedhez vagy a Macedhez kapcsolódik.



Ezt hallanod kell.



Az AirPods lelke a vadonatúj Apple H1 fejhallgatóchip, amivel gyorsabb és stabilabb a vezeték nélküli kapcsolat. Akár kétszer gyorsabban válthatsz az aktív eszközök között, a telefonhívásokhoz pedig másfélszer gyorsabban csatlakozhatsz. Játék közben a H1 chippel 30%-kal kisebb a késleltetés. Élvezd a rendkívüli hangminőséget akár játszol, akár zenét vagy podcastokat hallgatsz.



Felismeri, amikor hallgatsz valamit.



Az optikai érzékelők és a gyorsulásmérők együtt vezérlik a különféle funkciókat. Amint a füledbe teszed az AirPodsot, már működik is, ha pedig telefonálsz, automatikusan aktiválódik a mikrofon. Eldöntheted, hogy az AirPods egyik vagy mindkét felét használod. Dupla koppintással elindíthatod a zenelejátszást, vagy számot léptethetsz.



Felismeri, amikor beszélsz.



Egy beszédhangészlelő gyorsulásmérő felismeri, amikor beszélsz. A nyalábformáló mikrofonpárral együttműködve kiszűri a háttérzajt, és a hangodra fókuszál.



24 órás aksiüzemidő. Bírni fogod.



Az AirPodsot egyetlen feltöltéssel 5 órán át használhatod zenehallgatásra,5 és mostantól akár 3 órán át beszélgetésre – ezzel kategóriájában piacvezető. Úgy terveztük, hogy lépést tartson veled. A töltőtokkal többször is fel tudod tölteni, így több mint 24 órán át használhatod. Gyors töltésre van szükséged? Elég 15 percre a tokba tenned, és 3 órán át hallgathatod vagy 2 órán át beszélgethetsz. A töltöttség ellenőrzéséhez tartsd az AirPodsot az iPhone-od mellé.



Energiaellátás



AirPods töltőtokkal: több mint 24 óra zenehallgatás, akár 18 óra beszélgetés



AirPods (egy feltöltéssel): akár 5 óra zenehallgatás,1 akár 3 óra beszélgetés



Ha 15 percre a tokba teszed, akár 3 órán át használhatod zenehallgatásra, vagy akár 2 órán át használhatod beszélgetésre



Tömeg



AirPods (egyenként): 4 g



Töltőtok: 38 g



Méret



AirPods (egyenként): 16,5 x 18,0 x 40,5 mm



Töltőtok: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm



Kompatibilitás:
Apple iPhone 15 Pro, Apple iPhone 15, Apple iPhone 15 Pro Max, Apple iPhone 15 Plus

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "APPLE AIRPODS 2 bluetooth fülhallgató SZTEREO (mikrofon + töltőtok) FEHÉR" című hirdetést látja. (fent)