Betöltés...

SanDisk 4TB Extreme PRO V2 USB 3.2 Gen 2 x2 Külső SSD - Fekete/Piros

Ár: 218.930 Ft

Gyors és megbízhatóHatalmas NVMe ™ SSD teljesítmény, 2000 MB / s olvasási / írási sebességgel, hordozható meghajtóban, amely elég megbízható bármilyen kalandozáshoz.
Dolgozzon gyorsabban és hosszabb ideigTakarítson meg időt az adatok tárolásával és továbbításával a kovácsolt alumínium házzal, amely hűtőbordaként is működik, és nagyobb tartós sebességet biztosít.
Gondtalan utazásKovácsolt alumínium alváz-szilikon héj kombinációja révén nyerjen nyugalmat, amikor kint tartózkodik a világban, amely prémium tapintást és fokozott védelmet nyújt.
Elég kemény ahhoz, hogy magaddal viddAkár két méteres esésvédelem és IP55 víz- és porállóság és egy praktikus karabiner hurok az övéhez vagy a hátizsákjához való rögzítéshez, mindezt eléggé masszívvá teszi, hogy bárhová elvihesse.
Titkosítás az extra biztonság érdekébenSegítsen a privát tartalom titokban tartásában a mellékelt jelszóvédelemmel, amely 256 bites AES hardvertitkosítást tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "SanDisk 4TB Extreme PRO V2 USB 3.2 Gen 2 x2 Külső SSD - Fekete/Piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Ssd
Usb