Betöltés...

HP Aruba Instant On AP25 Access Point

Ár: 113.650 Ft

Hihetetlen hatékonyság a Wi-Fi-vel 6
Az Aruba Instant On AP25 hozzáférési pontok támogatják a Wi-Fi 6 szabványt, beleértve az olyan funkciókat, mint az ortogonális frekvenciaosztásos többszörös hozzáférés (OFDMA) és a többfelhasználós MIMO (MU-MIMO), valamint a cél várakozási idő (TWT).
Az Aruba Instant On AP25 Access Points támogatja a Target Wake Time (TWT) funkciót, amely segít ütemezni, amikor az ügyfeleknek kommunikálniuk kell egy hozzáférési ponttal javítva a hatékonyságot az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében.
Az Aruba Instant On AP25 hozzáférési pontok 100%-ban visszafelé kompatibilisek, így a vállalkozások egyszerre több klienst (Wi-Fi 6) és régebbi (11a/b/g/n/ac) ügyfelet is támogathatnak.

Nagyobb teljesítmény és kiváló lefedettség
Az Aruba Instant On AP25 hozzáférési pontok nagyobb kapacitást, hatékonyságot és teljesítményt biztosítanak a kis és növekvő vállalkozások számára az eszközsűrű környezetben.
A nagy teljesítményű Aruba Instant On AP25 hozzáférési pontok erőteljes 4 térbeli adatfolyamot biztosítanak a kiváló Wi-Fi lefedettség érdekében.
Az Orthogonal Frequency Division Multiple Access (OFDMA) teljesítménybeli előnyei javultak, ami megnöveli a hálózati teljesítményt és a hálózati kapacitást.
A 160 MHz-es csatorna sávszélessége megnövekedett mesh-átviteli sebességet és Wi-Fi-sebességet biztosít, ideális a nagyfelbontású videó streaming és a virtuális valóság eszközökhöz.
A 2,5G Ethernet uplink port javítja a vezeték nélküli kapcsolatot.

Védje meg az érzékeny adatokat a WPA2/WPA3 és az Enhanced Open segítségével
Az Aruba Instant On AP25 hozzáférési pontok integrált Wi-Fi Alliance WPA2/WPA3 biztonsági szabvánnyal és Enhanced Open támogatással rendelkeznek a védett vezeték nélküli hozzáféréshez.
Az Aruba Instant On AP25 hozzáférési pontok integrált útválasztót, átjárót és tűzfalat tartalmaznak.
Az Aruba Instant On támogatja a kéttényezős hitelesítést (2FA) a további hitelesítési szint érdekében, amely megakadályozza, hogy a támadók távolról hozzáférjenek a hálózatokhoz.
Hozzon létre akár nyolc különböző SSID-t egy hálózatnév alatt, hogy adatai biztonságban legyenek, akár az interneten böngészik, akár a HR-adatok ellenőrzésekor.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP Aruba Instant On AP25 Access Point" című hirdetést látja. (fent)