Betöltés...

2TB Intenso SSD SATAIII 2,5" Top Performance meghajtó (3812470)

Ár: 55.170 Ft

Az SSD SATA III Top gyorsaságot és hatékonyságot kínál a mindennapi otthoni használatra, valamint a kiterjedt játékhoz. A hozzáférési idők és a feldolgozási folyamatok rendkívül lerövidülnek a kiemelkedő átviteli sebesség miatt.

A 6 Gbps sebességű SATA III interfésznek köszönhetően a számítógépek vagy netbookok kevesebb, mint 20 másodperc alatt elindíthatók, ahelyett, hogy SSD nélkül egy percnél többet kellene várni az indításra. Az Intenso SSD Top akár 500 MB/s írási és 550 MB/s olvasási sebességet is elérhet.

A merevlemezzel ellentétben a SATA III interfésszel rendelkező SSD flash alapú, ezért ütésálló és zajmentes. Mivel nincsenek mozgó alkatrészek, az SSD-t nem érintik a rezgések, így a PC-n végzett munka még biztonságosabb. Ráadásul az SSD nagyon energiatakarékosan és hőfejlődés nélkül működik. Az Intenso nagy jelentőséget tulajdonít termékei minőségének, így a SATA III-as SSD-től megbízhatóság és teljesítmény várható.

2,5 hüvelykes méretének és mindössze 7 mm vastagságának köszönhetően a notebookok és a PC-k egyszerűen bővíthetők az új SSD Top segítségével.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "2TB Intenso SSD SATAIII 2,5" Top Performance meghajtó (3812470)" című hirdetést látja. (fent)