Betöltés...

LOGI MX Master 3S For Mac Perf Wl Mouse

Ár: 52.000 Ft

EGY IGAZI IKON. MAC SZÁMÍTÓGÉPEKRE TOVÁBBFEJLESZTVE.
Ismerje meg a Machez készült Logitech MX Master 3S egeret – egy ikonikus egér átdolgozását. macOS- és iPadOS-kompatibilis.A Windows és a macOS rendszertől eltérő operációs rendszerek esetén az eszköz alapfunkciói szoftver nélkül támogatottak és zökkenőmentesen integrálódik az Apple ökoszisztémába a nagy teljesítmény érdekében, Mac-ihletésű színekkel, alig hallható kattintással és 8000 DPI-s, üvegen is működő érzékelővel.


KÉPPONTSZINTŰ PONTOSSÁG 8000 DPI-S MOZGÁSKÖVETÉSSEL
A Machez készült MX Master 3S a valaha volt legpontosabb érzékelőnkkel van ellátva, amely következő generációs pontosságot és reakciókészséget kínál.

Dolgozzon nagy felbontású monitorokon a képpont pontosságú 8000 DPI-s optikai érzékelővel, amely gyakorlatilag bármilyen felületen követi a mozgást – még üvegen is minimum 4 mm-es üvegvastagság esetén. Módosítsa a mozgáskövetés érzékenységét a Logi Options+ programban.A Logi Options+ szoftver szükséges hozzá, amely Windows és macOS rendszerre érhető el a https://www.logitech.com/software/logi-options-plus.html címen, és állítsa be az Önnek legmegfelelőbb értékre.


A KÉNYELEM TALÁLKOZÁSA A HALK KATTINTÁSOKKAL
Alkosson, hozzon létre van csináljon meg valamit a megszokott kattintási érzet mellett, de kisebb zajjal. A halk kattintás kielégítő, puha tapintásos visszajelzést ad 90%-kal kisebb zajjal.A Machez készült MX Master 3-hoz képest a Machez készült MX Master 3S zajszintje 1 méter távolságból mérve 90%-kal alacsonyabb bal és jobb gombbal kattintás esetén is..

A kéztatáshoz igazodó ikonikus Machez készült MX Master 3S egyedi döntési szöge miatt a kar természetesebb helyzetet vesz fel a nagyobb kényelem érdekében.



1000 SORNYI GÖRGETÉS MÁSODPERCENKÉNT
A MagSpeed elektromágneses görgetés elég pontos ahhoz, hogy egy képponton álljon meg, és elég gyors ahhoz, hogy egy másodperc alatt 1000 sort átgörgessen. Ó, és szinte teljesen hangtalan.

A kerék működése a megmunkált acélnak köszönhetően kiválóan észlelhető, és a kerék elég súlyos ahhoz, hogy olyan dinamikus tehetetlenséget nyújtson, amely érezhető, de nem hallható.



ALKALMAZÁSSPECIFIKUS TESTRESZABÁSOK
A Machez készült MX Master 3S gyakorlatilag minden alkalmazásban teljes mértékben testreszabható. A kedvenc alkalmazásaihoz – többek közt: az Adobe Photoshop®, az Adobe Premiere Pro, a Final Cut Pro, a Google Chrome™, a Safari, Zoom®, és a Microsoft Teams®, a Word®, az Excel®, a PowerPoint®, és az Edge – előre testreszabott beállításokkal gyorsabban tud dolgozni.



CSATLAKOZTATÁS TÖBB MACHEZ
Párosítsa egyszerűen a MacBook, az iMac és az iPad készülékeket Bluetooth® Low Energy kapcsolattal, és egyetlen gombnyomással válthat közöttük – soha nem volt még ilyen egyszerű akár 3 eszköz csatlakoztatása.

Az MX billentyűzet követi a Flow-kompatibilis egeret az egyik Mac-gépről vagy laptopról a másikra, így egyetlen folyamatos munkamenetben dolgozhat több Mac-eszközön is. Átvihet fájlokat, dokumentumokat és képeket eszközök, illetve a macOS és a Windows® operációs rendszerek között. A Logi Options+ szoftver szükséges hozzá, amely Windows és macOS rendszerre is elérhető a https://www.logitech.com/software/logi-options-plus.html oldalon.



EZT A VÁLASZTÁST SZERETNI FOGJA
Termékeink új generációjának fejlesztése során minden tőlünk telhető módon csökkentjük azok karbonlábnyomát, a termék általános kialakításától a legparányibb alkatrészig. Mindezt nulla megalkuvással a minőség és a teljesítmény terén.



AZONNALI CSATLAKOZÁS, GYORS TÖLTÉS
A Machez készült MX Master 3S akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel – egy perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használható. Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.. Töltéshez használja a mellékelt USB-C – USB-C töltőkábelt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LOGI MX Master 3S For Mac Perf Wl Mouse" című hirdetést látja. (fent)