Betöltés...

Kobo Elipsa 2E 10.3" 32GB E-book olvasó - Fekete

Ár: 214.270 Ft

Jelölje meg e-könyveit és PDF-eit a mellékelt Kobo Stylus 2-vel, hogy megragadja gondolataitHa eszébe jutnak ötletek, emelje ki, húzza alá, vagy írjon a margókra. A Kobo szabadalmaztatott jelölési technológiájával mindig látni fogja a megjegyzéseit, még akkor is, ha módosítja a betűméretet. Maradjon a pillanatban, hirdetések és zavaró tényezők nélkül.

Legyen büszke arra, hogy egy környezettudatosabb eReadert választottA Kobo eReadersben fenntarthatóbb anyagok felhasználása iránti elkötelezettség részeként a Kobo Elipsa 2E újrahasznosított és óceánhoz kötődő műanyagból és újrahasznosított magnéziumötvözetből készült. A csomagolása is fenntarthatóbb.

Késő esti ötletek szemfáradtság nélkülA Kobo Elipsa 2E nagy, kiterjedt, 10,3 hüvelykes képernyője a legújabb tükröződésmentes E Ink technológiát kínálja. A ComfortLight PRO állítható fényerőt és színhőmérsékletet tartalmaz, így csökkentheti a kék fényt, és anélkül írhat, hogy az eReader tovább ébren tartaná, mint szeretné.

Az írás olyan szabadon áramlik, mint a gondolataiMerüljön el a jobb és gyorsabb írási élményben az ergonómiailag újratervezett és újratölthető Kobo Stylus 2-vel. A hátoldalon radír található a hibák eltüntetéséhez, valamint egy kiemelő gomb a fontos részekhez. Könnyedén tárolhatja a ceruzát az eReaderben mágnesesen.

Minden a felhőben vanJelentkezzen be a Dropboxba (vagy a hamarosan megjelenő Google Drive-ba), hogy egyszerűen importálhasson dokumentumokat vagy exportálhassa személyes jegyzetfüzeteit megosztás céljából. Az összes jegyzetfüzetét a kobo.com oldalon is megtekintheti. Ezenkívül a Kobo Elipsa 2E kompatibilis a harmadik féltől származó Readwise szolgáltatással, és lehetővé teszi a megjegyzések szinkronizálását olyan eszközökkel, mint a Notion, Roam, Evernote és még sok más.

Hagyd magad figyelni, és gyújts szikrátInspirálja kreatív elméjét, és lazítson a munkából a Kobo Hangoskönyvek meghallgatásával. Párosítsa Kobo Elipsa 2E készülékét vezeték nélküli fejhallgatójával, hangszórójával vagy autórádiójával a Bluetooth® vezeték nélküli technológiával.

Élvezze az összes Kobo eReader előnyeitKeressen több millió e-könyvet a Kobo eBookstore-ban, és olvassa el a Pocketbe mentett online cikkeket közvetlenül a Kobo Elipsa 2E-n. A Kobo Elipsa 2E 32 GB tárhellyel rendelkezik, így mindig lesz helye e-könyveinek, Kobo hangoskönyveinek és minden jegyzetének és ötletének. A hosszú akkumulátor-élettartam ugyanolyan lenyűgöző, egyetlen töltéssel akár hetekig is használható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kobo Elipsa 2E 10.3" 32GB E-book olvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: