Betöltés...

Modecom Oberon Pro LE Számítógépház - Fekete

Ár: 20.876 Ft

Praktikus és funkcionális belső térA praktikus és funkcionális belső tér lehetővé teszi, hogy számítógépet építsen az Ön igényei szerint. További ventilátorok felszerelése, hosszú alagút a tápegység számára – ez csak néhány a MODECOM OBERON PRO LE ház előnyei közül.

A vezetékek jó szervezéseA kábelek jó elrendezése a házban lehetővé teszi a belső tér optimális megszervezését. Ez nem csak tisztán tartja, hanem mindenekelőtt hozzájárul a jobb légáramláshoz, így alacsonyabb hőmérsékletet tart fenn a ház belsejében.

Praktikus megoldásokA PCI/PCIe bővítőkártyák első, felső kupakja lecsavarható. Ez kényelmesebbé teszi a grafikus kártya felszerelését. Minden kupakon lyukak vannak a levegő keringésének javítása érdekében – a ház belsejéből származó forró levegő is a kupakokon keresztül távozik.

Szűrő a tápegység aljánA tápegység alján található szűrő megvédi a ház belsejét a portól és szennyeződésektől. Egyszerűen távolítsa el a szűrőt, és alaposan tisztítsa meg, hogy biztosítsa a tápegység folyamatos levegőellátását.

HDD/SSD rögzítésAz OBERON PRO LE ház három 2,5"-es SSD-t és két 3,5"-es HDD-t tud befogadni egy szerszám nélküli rendszerben. A tápegység és a 3,5"-os HDD-k pajzsba (alagútba) kerültek a ház alján, míg az SSD-ket a váz két oldalára szerelték fel, ami nem akadályozza a belső légáramlást.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Házak
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Modecom Oberon Pro LE Számítógépház - Fekete" című hirdetést látja. (fent)