Betöltés...

Kensington K70992 Orbit Scroll Ring Wireless Trackball Egér - Fekete

Ár: 33.380 Ft

Az Orbit® vezeték nélküli trackball görgetőgyűrűvel folytatja a Kensington trackball sikertörténetét. Ez a trackball szabadalmaztatott görgetőgyűrűvel rendelkezik, amellyel könnyedén görgethet fel és le, testreszabható gombokkal, kettős vezeték nélküli csatlakoztathatósággal (2,4 GHz, Bluetooth 3.0 és LE) 128 bites AES titkosítással, négy DPI-beállítással (400, 800, 1200 vagy 1600), hogy a kurzor sebességét könnyen az Ön igényeihez igazítsa, levehető csuklótámasszal, kétkezes kialakítással és plug-and-play funkcióval Mac vagy PC számára.

A kettős vezeték nélküli technológia a 2,4 GHz-es és a Bluetooth (3.0 és LE) kapcsolatok rugalmasságát kínálja, kiváló minőségű 128 bites AES titkosítással.A kerék elforgatásával könnyedén görgethet felfelé vagy lefelé a weboldalakon vagy dokumentumokban. A 40 mm-es labda kemény felülete pedig tökéletesen formázott a pontos követés és a teljes kontroll érdekében.A négy DPI-beállítással a megfelelő szint (400, 800, 1200 vagy 1600) kiválasztásával könnyedén beállíthatja a kurzor sebességét az igényeinek megfelelően - alacsonyabb DPI a precíz szerkesztéshez, magasabb DPI pedig a szövegszerkesztéshez vagy az alkalmi böngészéshez.A kialakítás egyaránt alkalmas jobb- és balkezes felhasználók számára. A trackball csökkenti a csukló és a kéz mozgását az ismétlődő megterheléses sérülések megelőzése érdekében.Az ingyenesen letölthető KensingtonWorks™ szoftver lehetővé teszi, hogy a gombokhoz különféle funkciókat (köztük gyorsbillentyűket) rendeljen, valamint testre szabja a kurzort és a görgetési sebességet.Az optikai nyomkövetés a legnagyobb pontossággal biztosítja a kurzor pontos mozgását, így kevesebb kézmozdulattal gyorsan megcélozhatja a kívánt képernyőpozíciót, így Ön produktívabb és hatékonyabb lesz.A levehető csuklótámasz puha párnázást biztosít a kéz és a csukló számára az ergonomikus kényelem és a fájdalommentes termelékenység érdekében, még a több órás számítógépes munka során is.Kompatibilis a Mac és PC számítógépekkel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kensington K70992 Orbit Scroll Ring Wireless Trackball Egér - Fekete" című hirdetést látja. (fent)