Betöltés...

Onyx Boox Poke 5 6" 32GB E-book olvasó - Fekete

Ár: 64.990 Ft

Képernyő elülső megvilágítású rendszerA MOON Light 2 technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket sötétben vagy rossz fényviszonyok között is használhassa anélkül, hogy látása károsodna. A funkció használatakor a képernyő lágy fénye jön létre, amely optimális a sötét helyiségekben való olvasáshoz. Ez az első lámparendszer színhőmérséklet-beállítással rendelkezik, és a Flicker-Free technológia használatának köszönhetően a képernyő csillogása teljesen hiányzik.

Kapacitív többérintős képernyőAz E Ink Carta Plus képernyő világosabb alappal és nagyobb kontraszttal rendelkezik, mint bármely ebbe az osztályba tartozó képernyő. Lehetővé teszi az olvasást erős napfényben, és nagy képernyőfrissítési sebességgel rendelkezik. A villogó első fény hiánya és az „elektronikus tintával” történő képalkotás elve szembaráttá teszi az olvasást. Ez a többérintős képernyő egyszerű vezérlést biztosít olvasás közben: lapozás rövid érintéssel, oldalmozgatás, kétujjas zoom, megjegyzések készítése a szövegben és további lehetőségek használata.

Kiegészítő képernyővédelemA védő ONYX üveg az E Ink mátrixra kerül, és megvédi a karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Az új üveg lehetővé tette a további keretélek elhagyását, így a képernyő a készülék testéhez simulva került. Kényelmesebbé teszi az E Olvasóval végzett munkát, és korszerűbbé teszi a megjelenését. Ezenkívül egy speciális bevonat csökkenti a képernyő tükröződésének valószínűségét.

Kiemelkedő műszaki jellemzőkA 4 magos Qualcomm processzor 2 GHz-es órajellel és 2 GB RAM-mal kényelmes munkát biztosít a legösszetettebb dokumentumokkal is. A 32 GB memória és a microSD foglalat lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kedvenc könyveinek jelentős könyvtárát tárolja.

BluetoothA beépített Bluetooth 5.0 modulnak köszönhetően külső eszközöket is csatlakoztathat.

OTGA készülék támogatja az OTG-t, aminek köszönhetően további, illesztőprogramot nem igénylő perifériákat is csatlakoztathat.

E-könyvek kényelmes rögzítése a készülékbeAz e-könyvek USB-kábellel a készülékre másolásának szabványos módja mellett Wi-Fi-t is használhat fájlok átvitelére, ha csatlakozik az internethez. A felhőalapú PUSH-szolgáltatás BooxDrop is elérhető.

Formátum támogatásA BOOX szoftver lehetővé teszi számos különböző szöveg- és képfájl formátum megnyitását. Olvasás közben tetszés szerint módosíthatja a betűtípus stílusát és méretét, az oldalak helyzetét, hozzáadhat könyvjelzőket és nagyíthatja a dokumentumokat.

Audio lejátszóA készülék előre telepített audiolejátszóval rendelkezik, így zenét vagy hangoskönyveket hallgathat. Használatához csatlakoztasson fülhallgatót vagy külső hangszórót Bluetooth-on vagy az USB Type C csatlakozón keresztül, és futtasson egy megfelelő audiofájlt.

Alkalmazások telepítéseA Poke 5 az Android 11 operációs rendszerre épül, és lehetővé teszi különböző külső felektől származó alkalmazások telepítését és használatát, amelyek jelentősen bővítik az eszköz képességeit.

Hosszan tartó munkavégzésAz E-Ink kijelző alacsony energiafogyasztása és az 1500 mAh-s akkumulátorkapacitás hosszú távú autonóm működést biztosít.

Nyelvi támogatásA BOOX segítségével a felhasználó különböző világnyelveken olvashat dokumentumokat. Vannak köztük olyan nyelvek, mint az orosz, angol, német, francia, spanyol, arab, svéd, holland, finn, lengyel, kínai, japán és még sok más. Lehetőség van online idegen szavak, sőt szövegtöredékek fordítására is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Onyx Boox Poke 5 6" 32GB E-book olvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)