Betöltés...

Crucial 1TB X9 Pro for Mac USB 3.2 Gen-2 Külső SSD - Bronz

Ár: 64.760 Ft

Crucial X9 Pro for Mac hordozható SSDA Mac-re tervezett és az Apple-eszközökkel való használatra optimalizált Crucial X9 Pro for Mac segít kreativitásod feltöltésében. A több ezer fénykép, fájl és videó tárolására alkalmas hellyel, valamint a média gyors szerkesztésének és retusálásának sebességével a Crucial X9 Pro for Mac lehetővé teszi, hogy még megterhelő munkaterheléssel is megbirkózzanak, tartósság és stílus mellett a stúdióban, a terepen vagy bárhol.

Kompromisszumok nélküli teljesítményKészítsen ötletek sebességével, akár 1050 MB/s olvasási és írási sebességgel. A Crucial X9 Pro for Mac elég erős a közvetlenül a meghajtóról történő szerkesztéshez, és akár 975 MB/s-os írási teljesítményt is képes fenntartani.

Utazzon bizalommalAkár stúdióban, akár terepen tartózkodik, vagy utazik, az Apple FileVault kötettitkosításával segíthet megőrizni érzékeny adatait.

Könnyű kompatibilitásAz X9 Pro for Mac a modern Apple-eszközökhöz van optimalizálva, mint például a Mac, iPad és iPhone 15 Pro/Pro Max, és azonnali plug-and-play kompatibilitást kínál4 anélkül, hogy újraformázni kellene a Time Machine biztonsági másolatait.

Porálló. Cseppálló. Tartós.Az IP55-ös víz- és porállóság, valamint az akár 2 méterig terjedő leejtésálló tartósság révén az X9 Pro for Mac elég tartós ahhoz, hogy bárhová utazzon, ahol fényképez, dolgozik vagy barangol.

Komoly minőségA Micron® által megújított Crucial X9 Pro for Mac karcsú és könnyű, eloxált alumíniummal és gumírozott puha tapintású alappal, mini 65 x 50 mm-es kialakítással, amely a beépítet

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Memória
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Crucial 1TB X9 Pro for Mac USB 3.2 Gen-2 Külső SSD - Bronz" című hirdetést látja. (fent)