Betöltés...

Zyxel XGS2220-30 Gigabit Switch

Ár: 357.430 Ft

Nebula Cloud-managed Layer 3 vállalati switchAz XGS2220 sorozat a Layer 3 hozzáférési switchek családja, amely hat modellből áll, beleértve a PoE, a nem PoE és a Fiber opciókat. A nem PoE modellek Gigabites asztali portokat kínálnak a mindennapi hálózati hozzáféréshez; a PoE modellek rugalmas lehetőségeket biztosítanak nagyobb PoE-büdzsével és 60 W-os és 30 W-os portok keverékével az olyan eszközök, mint a legújabb WiFi 6/6E vezeték nélküli hozzáférési pontok táplálására; a Fiber modell célja az üzleti összeköttetés elérése a nagy szálas port-sűrűségű követelményhez.

Rugalmas 10G konvergens hálózati alkalmazásokhozA négy 10G SFP+ uplink mellett az XGS2220 sorozat két további 10G Multi-Gig RJ 45 porttal rendelkezik, amelyek rugalmasan csatlakoztathatók szerverekhez, hálózati tárolókhoz vagy más nagy sebességű hálózati eszközökhöz. A jobb bővíthetőség és a robusztus hálózati infrastruktúra révén zökkenőmentesen működhet az üzlet.

Többféle teljesítmény költségvetési lehetőségA PoE modellek 10 portos PoE++ (IEEE 802.3bt), amely portonként akár 60 W-ot is biztosít, és 16-40 portos PoE+ (IEEE 802.3at), amely portonként akár 30 W-ot is biztosít, hogy megfeleljen a különböző alkalmazásoknak, beleértve a legújabb generációs vezeték nélküli hozzáférési pontokat is.

A termékcsaládon belül a 3 PoE modell (30HP, 54HP és 54FP) nagyobb, 400 W, 600 W és 960 W-os teljesítménybüdzsét kínál, ami rugalmasságot biztosít a PoE-eszközök teljes körének hatékony táplálásában olyan alkalmazásokhoz, mint a VoIP, a felügyelet, a nagy sűrűségű hálózati AV-alkalmazások és a Zyxel tömörülő WiFi 6/6E AP portfóliója.

Dedikált hálózati AV üzemmódAz XGS2220 sorozat tartalmaz egy testreszabott hálózati AV üzemmódot, ha önálló üzemmódban használják. Az AVoIP telepítését egy intuitív varázslóval egyszerűsítheti a kapcsoló interfészek segítségével, amely az ilyen típusú hálózati infrastruktúra magas szintű követelményeit kéri; az AI intelligenciáját kihasználva a kapcsoló ezután képes a bonyolultságot megszüntetni azáltal, hogy minden szükséges részletet alkalmaz, hogy percek alatt beállíthassa a professzionális AVoIP telepítést.

Hálózati AV üzemmódban telepítve a switch egy dedikált műszerfalat biztosít, amely gyors hozzáférést biztosít a kulcsfontosságú AV hálózati elemekhez, például az IGMP és IP információkhoz, valamint gyors hozzáférést biztosít az AVoIP telepítésekhez gyakran kapcsolódó konfigurációs funkciókhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Zyxel XGS2220-30 Gigabit Switch" című hirdetést látja. (fent)