Betöltés...

Samsung 32" LS32CM801UUXDU 4K Smart Monitor

Ár: 214.090 Ft

Tapasztald meg a szórakozás okosabb módját!

Smart TV alkalmazások

A natív streaming alkalmazások megkönnyítik, hogy számítógép nélkül is utolérd kedvenc sorozataid, és egérrel válthass kedvenc alkalmazásaid között. Az Adaptive Picture és az Adaptive Sound+ elmerítenek téged azáltal, hogy automatikusan beállítják a képernyő fényerejét és hangját a környezetnek megfelelően, anélkül, hogy mozdítanád a kisujjad.

Kapj el minden részletet kedvenc sorozataidban!

OTT tartalom 4K-ban

Használd a Smart Monitorod többfunkciós szórakoztató állomásként. Pompás 4K HDR videókat streamelhetsz közvetlenül a Smart Monitor natív streaming alkalmazásaiból. Merülj el úgy, mint még soha, és vessz el kedvenc műsoraidban!

Érd el a munkaeszközeid PC nélkül!

Munkaterület

Férj hozzá és vezéreld PC-det távolról, vagy dolgozz PC nélkül a beágyazott hatékonyságnövelő alkalmazásokkal! Tedd meg mindezt egyszerre, egyetlen képernyőn. A Multi View segítségével ugyanazon a képernyőn használhatod a Microsoft 365-öt és a böngészőt, így kevesebbszer kell váltanod az alkalmazások között.

Maradj fókuszban, és tartsd életben a beszélgetést!

SlimFit kamera

Mindig ragadd meg a legjobb oldalad! Állítsd be a SlimFit kamerát úgy, hogy a legjobb oldalad mutatja, miközben az automatikus keretezés automatikusan a keret közepén tart, még pozícióváltáskor is. Nézz ki a lehető legjobban a videohívásokban az olyan alkalmazásokon keresztül, mint a Google Meet, miközben barátaiddal beszélsz, vagy új kapcsolatokat létesítesz!

Nagy képernyőn megjelenő tartalom, egyszerűen

Mobil kapcsolat

Kényelmes csatlakoztathatóság. Az AirPlay integrációval vezeték nélkül csatlakoztathatod Apple készülékeid a Smart Monitorhoz, hogy nagyobb képernyőn tekinthesd meg a tartalmat. Élvezd kedvenc tartalmaid iPhone-ról, iPadről és Macről a Smart Monitoron, sőt, tükrözd az alkalmazásokat, dokumentumokat és webhelyeket is.

Csatlakozz kényelemesen

Több port

Az USB-C, HDMI és USB-A portoknak köszönhetően adapterek nélkül csatlakozhatsz a Smart Monitorhoz. Töltsd fel eszközeid, továbbítsd az adatokat, és hozd ki a legtöbbet a többképernyős beállításból – vagy végezz el mindent egyszerre – a négy rendelkezésre álló portnak köszönhetően.

Megtekintés fokozott sokoldalúsággal

Ergonomikus kialakítás

Az állítható magasságú, dönthető és forgatható képernyő a legjobb szöget és a legjobb használhatóságot kínálja. Most 90 fokkal fordíthatod el a képernyőt, ami tökéletes hosszú dokumentumok kevesebb görgetéssel történő megtekintéséhez. Ráadásul a VESA-kompatibilis rögzítéssel íróasztalod rendetlenség mentesen és tisztán tarthatod.

Illeszd monitorod a stílusodhoz!

Ikonikus vékony kialakítás

Illeszd a személyes hangulatodhoz, és a stílusodhoz. A vékony Smart Monitor a kedvenc színeidben kapható: fehér, rózsaszín, kék és zöld. Így a legjobb életed élheted olyan árnyalatokkal, amik illeszkednek a teredhez és a hangulatodhoz.

Egyszerű vezérlés okosotthonodhoz

Beépített IoT Hub

Kezeld okosotthonod a műsorok szüneteltetése nélkül! A Smart Monitor lehetővé teszi, hogy kényelmesen élj a SmartThings alkalmazással, ami egy többfunkciós központ okosotthon eszközeid számára. Hangvezérléssel utasíthatod a monitort, hogy kapcsolja le a világítást, állítsa be a termosztátot és még sok mást anélkül, hogy elhagynád az ülésed.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Samsung 32" LS32CM801UUXDU 4K Smart Monitor" című hirdetést látja. (fent)