Betöltés...

HP 24.5" OMEN 25i Gaming Monitor

Ár: 81.390 Ft

Igényre szabott célkeresztCélozza meg a beállításokat az OMEN Gaming Hubon. Testre szabhatja a környezettel dinamikusan változó célkeresztet, a „remaster” móddal 1080p felbontásra javíthatja a régebbi játékokat, az éjjellátás funkcióval a sötétben is láthat, az élpontossággal pedig a legkisebb részletekről sem marad le.

Minden képkocka számítAz 1 ezredmásodperces válaszidőnek köszönhetően 165 Hz-en játszhat, az AMD FreeSync™ Premium Pro1 és a G-SYNC-kompatibilitás3 pedig zavartalan játékélményt biztosít.

Tökéletes színvilágÉlje meg a látványt. Lélegzetelállító látványban lehet része a képernyő előtt többek között az 1080p IPS-nek, a VESA DisplayHDR 400-nak és a 90%-os DCI-P3 színskálának köszönhetően.

Kényelem a szemnekAz Eyesafe®-tanúsítvánnyal rendelkező HP Eye Ease a színek pontosságának megőrzése mellett szűri ki a kék fényt. Az állítható alap kényelmesen módosítható.

ÉlpontosságElsimítja és javítja az éles képeket a pontosabb és valósághűbb megjelenítés érdekében.

Konzolokkal való kompatibilitásKönnyedén csatlakoztatható a meglévő és a következő generációs játékkonzolokhoz – csak csatlakoztasd, és már játszhatsz is.

Váltson a legkiválóbb termékreAz IPS technológiának köszönhetően szinte bármilyen szögből tisztán látszik a kép. Mindenki a legjobb helyről élvezheti a látványt.
165 Hz-es frissítési gyakoriságTűéles akciók, hihetetlenül érzékenyen reagáló műveletek, szinte teljesen élethű, szaggatásmentes kép.

1 ezredmásodperces válaszidő túlhajtássalBármi történjen is épp a képernyőn, az elmosódás kiiktatásával mindig éles és folyamatos játékmenetre számíthat.
Mozgó képek válaszidejeAz elmosódás nagymértékű csökkentése tökéletes vizuális élményt biztosít.

A VESA által tanúsított DisplayHDR 400Növelheti a kijelző fényerejét, amelynek továbbfejlesztett kontrasztja élethűvé teszi a látványt.

DCI-P3 színtérMélyebb árnyalatok és nagyobb színhűség az sRGB-nél szélesebb színskálával.

AMD FreeSync™ Premium Pro technológiaAz AMD FreeSync™ Premium Pro technológia alacsony késést, széles adaptív frissítési gyakorisági tartományokat, alacsonyképkockasebesség-kompenzációt, valamint fantasztikus képkockaminőséget biztosít a játék során.6

8 bites színÉlje át a valósághű színek élményét a 8 bites színes kijelzővel, amely 16,77 millió szín megjelenítésére képes.

OMEN Gaming HubAz OMEN Gaming Hubban egy helyen megtalálsz mindent, amivel továbbfejlesztheted a játékélményt. A szoftverfejlesztésektől a hardvervezérlésen át az élő szolgáltatásokig az OGH minden téren könnyedén és egyszerűen javítja a játékélményt.

Dinamikus célkeresztAutomatikusan megváltoztatja a célkereszt színét a környezettől függően, így az nem olvad bele a háttérbe.

„Remaster” játékmódAutomatikusan feljavítja a retró játékok felbontását és színszűrőket helyez rájuk, hogy újszerű látványt nyújtsanak.

ÉjjellátásTúlexponálás nélkül növeli a fényerőt, hogy a sötét környezetekben is jól láthasson.

BotkormányA beépített botkormánynak köszönhetően a képernyő menüjének navigálása egyszerűbb, mint valaha.

Le az asztalról és fel a falraA VESA-rögzítőkkel egyszerűen felszerelheti az eszközt a falra vagy egy tartókarra.

Három oldalon hajszálvékony keretes kijelzőTöbbet láthatsz a képernyőből, köszönhetően a három oldalon hajszálvékony keretes kijelzőnek, amely maximalizálja a képernyőfelületet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP 24.5" OMEN 25i Gaming Monitor" című hirdetést látja. (fent)