Betöltés...

TomTom 4.3" Rider 550 Motoros GPS navigáció (Világtérkép)

Ár: 228.810 Ft

Motorra tervezve
A TomTom RIDER szériája kifejezetten motorosoknak fejlesztett navigációs készülék.
Legújabb típusa a RIDER 500 természetesen motoros funkciókkal, 4,3"-os kijelzővel, Bluetooth-al, aktív motoros tartóval, Európa térképpel és élettartam térkép-, forgalmi információ** és sebességmérő kamera frissítéssel vásárolható meg.Elhagyva Európát
Amerikába, vagy például Ázsiába utazik, a Rider 550-nek nem probléma, Wi-fi hálózaton keresztül egyszerűen telepítse fel a célállomásának megfelelő térképeket és használja készülékét Európán kívül is.Élettartamra* szóló ingyenes térképfrissítések
Mindig a legújabb térképpel vezessen! Frissítsen évente akár 4 alkalommal ingyenesen, kényelmesen otthonában.

Fontos: A vásárlástól számított 3 hónapon belül regisztrálni kell a készüléket az élettartam frissítés aktiválásához Elmulasztása esetén a készülék nem lesz jogosult az ingyenes frissítésekre!

Élettartamra* szóló TomTom Traffic szolgáltatás
Legyen naprakész a TomTom Traffic** szolgáltatása segítségével. A valós idejű forgalmi információ segítségével kerülje el a forgalmi akadályokat, torlódásokat. Csatlakoztassa a készülékhez Bluetooth-on keresztül internet képes okostelefonját* és már indulhat is.

** A szolgáltatás használatához mobilinternet előfizetés és Bluetooth kapcsolattal rendelkező okostelefon szükséges.
Figyelem! Az internet használata többletköltséggel járhat (előfizetéstől függően), ennek költségéről tájékozódjon telefon szolgáltatójánál.
Külföldön az internet használata a roaming díjak miatt magasabb lehet, utazása előtt tájékozódjon az adott országban elérhető díjakról.

Élettartamra* szóló sebességmérő kamera előfizetés
A RIDER 500 előzetesen képes figyelmeztetni Önt a közelgő sebességmérő kamerákra, ezáltal nem lépi túl a megengedett ebességhatárt. Az élettartam kamera frissítés keretében folyamatosan ingyenesen frissíthető az kamera adatbázis.

Utasítások és hívások Bluetooth-on keresztül
Tartsa kezét a motoron! Ha rendelkezik Bluetooth kihangosítóval, párosítsa a készülékhez, hogy a navigációs utasítások fejhallgatójába érkezzenek, valamint csatlakoztassa telefonját Bluetooth kapcsolaton keresztül a készülékhez és kezelje hívásait biztonságosan vezetés közben.Siri és a Google Now ™ kompatibilis, így hangvezérléssel fogadhat, vagy kezdeményezhet hívást okostelefonjával.Elforgatható, napfénynél is jól látható, kesztyűbarát, vízhatlan kijelző
A RIDER 450-et a kettős képállású beállításnak köszönhetően használhatja vízszintes vagy függőleges tájolással egyaránt. 
A 4,3"-os képernyő napfényben is jól látható, a napszakoknak megfelelően különböző színválasztási lehetőséget ajánl fel. 
A kesztyűben is használható (a kesztyű típus is állítható: vékony vagy vastag) képernyő azonnal reagál az érintésre, függetlenül attól, hogy milyen időben motorozik.
Vízálló kivitele miatt akár esőben is használható.Aktív motoros tartó, rezgésálló rögzítés
Nem kell aggódnia az akkumulátor töltése és a töltőkábel csatlakoztatása miatt. Helyezze a készüléket az aktív tartóba és már indulhat is.
Az aktív motoros tartó kábele fixen beköthető, a motor gyújtásával együtt kapcsolja be és ki a készüléket, ezáltal még kényelmesebbé és egyszerűbbé téve a használatot.
A készülék a TomTom-nál is jól ismert RAM Mount (a világ egyik vezető rögzítőszerkezet-gyártója), strapabíró rögzítővel erősíthető a motorkerékpárra, amely még a motorosoknál nem ritka mostoha körülmények között sem vall szégyent.

Motoros útvonaltervezés, lásson világot
Válassza a kedvéhez illő utat akár sík terepen, akár a hegyes részen, akár a kanyargós úton (kifejezetten motorosoknak fejlesztve).

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "TomTom 4.3" Rider 550 Motoros GPS navigáció (Világtérkép)" című hirdetést látja. (fent)