Betöltés...

TomTom 6" GO Superior 6 GPS navigáció (Világtérkép)

Ár: 172.220 Ft

Könnyű Wi-Fi® frissítések
Győződjön meg róla, hogy térképe mindig naprakész, ha a TomTom GO Superior készüléket Wi-Fi® hálózathoz csatlakoztatja. Nincs szükség kábelekre vagy számítógépekre.

Továbbfejlesztett vizuális jelek
Szemet gyönyörködtető animációkat kaphat, amelyek figyelmeztetnek a közelgő kijáratokra, kanyarokra, sebességmérő kamerákra vagy sávváltásokra.

Tegye személyre navigációs készülékét
A TomTom GO Superior segítségével személyre szabhatja megjelenését. Változtassa meg a térkép színét, az útvonal vonalát és egyéb elemeket, hogy tükrözze az Ön preferenciáit  vagy akár javítsa a láthatóságot.

Sebességmérő kamerák figyelmeztetése
Tekintse meg előre a veszélyes zónákat, a mobil sebességmérő kamerákat és a rögzített sebességmérő kamerákat az útvonalon. Első év használat nélkül.

Erőteljes hangszóró
Figyel az útbaigazításra? Könnyedén hallhat minden jelzést az erőteljes hangszórónak köszönhetően, amely képes átvágni a zajos motorokon.

Nagy felbontású érintőképernyő
Kövesse az útvonalat a piac legélesebb HD képernyőjén.

Az alacsony kibocsátású zónák elkerülése
Válassza az „elkerülje ezt” funkciót, és a TomTom GO Superior kizárja ezeket a zónákat az útvonalból ideális azok számára, akik régebbi járműveket vezetnek.

TomTom szolgáltatások
Élő üzemanyagárak, utcai parkolási lehetőségek, elektromos járművek töltőállomásai és időjárási információk. Első év használat nélkül.

Megbízható TomTom világtérképek
Tapasztalja meg a világméretű lefedettséget a piac egyik legpontosabb, legfrissebb térképével.

Hangvezérlés
Tartsa a kezét a kormányon, és egyszerűen beszéddel irányítsa a TomTom GO Superior készüléket.

Következő szintű teljesítmény
A TomTom GO Superiort úgy tervezték, hogy azonnal reagáljon az érintésre, lehetővé téve a nagyítást és a funkciók késedelem nélküli elérését.

Kényelmes csatlakozás
Beteg a kábelzavartól? A GO Superior új mércét állít fel az USB-C csatlakozással – az iparági szabvány minden hordozható elektronikus eszköz számára.

TomTom Traffic
Részletes figyelmeztetéseket kaphat a közelgő útlezárásokról, balesetekről és forgalmi dugókról, és pontos várható várható érkezési időpontokat kaphat.
A TomTom Traffic előfizetést külön költség nélkül tartalmazza.

Mozgósávos útmutatás
Válassza ki a megfelelő kijáratot, és könnyedén navigáljon összetett kereszteződésekben a kristálytiszta sávirányításnak köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "TomTom 6" GO Superior 6 GPS navigáció (Világtérkép)" című hirdetést látja. (fent)