Betöltés...

Asus GeForce RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 M.2 SSD OC Edition Videókártya

Ár: 199.810 Ft

Erőteljes grafika és tárhely, minden egyben
Az ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti SSD grafikus kártya kompakt játékteljesítményt kínál, és egy teljesen új funkcióval ötvözi: a kártya hátoldalába integrált PCIe 4.0 M.2 bővítőhelyet, amely hatalmas sávszélességet kínál a nagy teljesítményű NVMe tároláshoz.

Új streaming multiprocesszorok
Akár kétszeres teljesítmény és energiahatékonyság

Negyedik generációs tenzormagok
Akár 4-szeres teljesítmény DLSS 3-mal a brute-force rendereléssel szemben

Harmadik generációs RT magok
Akár 2x sugárkövetési teljesítmény

Beépített M.2 Slot
Ennek a grafikus kártyának a hátlapja egy PCIe 5.0 sebességre képes M.2 bővítőhelyet foglal magában a nagy teljesítményű, akár 80 mm hosszú NVMe tárolóeszközök számára és az SSD közvetlenül a kártya saját hűtőbordájába viszi át a hőt egy hőpárna segítségével, ami rendkívül kompakt és rendezett megoldás.

PCIe Gen 5 kompatibilis
Az ASUS Dual RTX 4060 Ti SSD grafikus kártya M.2 NVMe foglalattal rendelkezik, amely PCIe 5.0 szintű teljesítményt képes elérni akár 12 000 MB/s olvasási és akár 11 000 MB/s írási sebességgel.

M.2 Q-RETESZ
Az innovatív Q-Latch megkönnyíti az M.2 SSD beszerelését vagy eltávolítását speciális szerszámok nélkül.
A kialakítás egy egyszerű reteszelő mechanizmust alkalmaz a meghajtó rögzítésére és a hagyományos csavarok gondos eltávolítására.

Jobb, gyorsabb, erősebb
Két jól bevált Axial-tech ventilátor egy kisebb agyvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszabb lapátokat és egy zárógyűrűt a lefelé irányuló légnyomás növelésére, míg a megfelelő ventilátor nagyobb sebességgel működik, hogy garantálja az SSD hőelvezetését.

Csendes intelligencia
A felesleges zajok kiküszöbölése érdekében a stop üzemmód leállítja az összes ventilátort, ha a GPU hőmérséklete 55 fok alá esik, és az energiafogyasztás alacsony.

2X hosszabb élettartam
A különböző csapágytípusoknak egyedi előnyei és hátrányai vannak. A golyóscsapágyak kiválóak a tartósságban, és akár kétszer olyan hosszúak is, mint a hüvelyes csapágyak.

Precíziós automatizált gyártás
Az Auto-Extreme Technology egy automatizált gyártási folyamat, amely új mércét állít fel az iparágban azáltal, hogy lehetővé teszi az összes forrasztás egyetlen menetben történő elvégzését. Ez csökkenti az alkatrészek hőterhelését, és elkerüli a kemény tisztítószerek használatát, ami kisebb környezetterhelést, alacsonyabb gyártási energiafogyasztást és összességében megbízhatóbb terméket eredményez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus GeForce RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 M.2 SSD OC Edition Videókártya" című hirdetést látja. (fent)