Betöltés...

Logitech Rugged Combo 3 Touch Kék (német kiosztás) 920-010361

Ár: 79.710 Ft

A VILÁGOT A KEZEDBE ADOMA Rugged Combo 3 Touch egy vékony billentyűzetes tok integrált multi-touch trackpaddal az iPad (7., 8. és 9. generáció) számára, amely ideális a diákok számára, akár az iskolában, akár otthon, akár bárhol dolgoznak a projektjeiken. A lezárt gombok ellenállnak a gyermek ujjainak, a tartós tok pedig meghaladja a katonai ejtési tesztek szabványait (MIL-STD-810g): ideális eszköz a tanuláshoz bárhol. A pedagógusokkal, rendszergazdákkal és informatikai szakemberekkel együttműködve kifejlesztett rendszer minden diák számára optimális iPad tanulási élményt nyújt.EGY ESZKÖZ MINDEN PROJEKTHEZAz öt sokoldalú használati móddal, az állítható tartóval és a hátrafelé hajtható billentyűzettel a diákok bármilyen célra használhatják ugyanazt a kényelmes eszközt a saját nappalijukban, az osztályteremben vagy akár a szabadban. Gépelés, videónézés, rajzolás, olvasás, fényképezés és még sok más - a Rugged Combo 3 Touch mindez lehetséges.KÖNNYEDÉN GÉPELHET ÉS NAVIGÁLHAT BILLENTYŰZETTEL ÉS TRACKPADDELTanuljon kézzelfogható, tapintható gépírást, amely képessé teszi a diákokat arra, hogy gyorsan és pontosan gépeljenek, miközben bővítik tudásukat, feladatokat oldanak meg és osztályozó teszteket írnak. Számos vizsgát kínáló intézmény külső billentyűzet használatát ajánlja, sőt megköveteli.KÖNNYEBBEN KIFEJEZHET ÉS EGYÜTTMŰKÖDHETA fogalmazások, jegyzetelés és az ötletelés most még egyszerűbbé válik a Rugged Combo 3 Touch segítségével. A billentyűzet és a trackpad segítségével a diákok gyorsabban kifejezhetik gondolataikat, felvázolhatják ötleteiket és jegyzeteket írhatnak, amelyekre később hivatkozhatnak. Ez egyaránt hasznos az egyéni tanuláshoz, a csoportmunkához és az osztály előtt tartott prezentációkhoz.TÖKÉLETES TÉMÁKHOZ ÉS MÉG SOK MÁSHOZA robusztus Combo 3 Touch mindent kézben tart, amire a diákoknak szükségük van ahhoz, hogy úgy fedezzék fel a matematikát és a természettudományokat az iPaden, mint még soha, legyen szó akár programozásról, képletekkel való számolásról vagy az elméletek tanórán kívüli megvalósításáról.FELFEDEZÉSEK A KITERJESZTETT VALÓSÁGGALA robusztus Combo 3 Touch pontosan körülveszi az iPadet, miközben a kamerához való hozzáférést szabadon hagyja. Ez dinamikusabb, magával ragadóbb tanulást jelent a diákok számára. A kiterjesztett valóság segítségével olyan témák elevenednek meg, mint a történelem, a művészet és a tudomány. Vizsgáljon szervezeteket és ökoszisztémákat röntgensugárral, vagy utazzon vissza az időben az ókori Egyiptomba: A tanulók teljesen új utakat nyitnak meg az interakció, a tanulás és a felfedezés előtt.
KOMPATIBILIS ESZKÖZÖK:iPad (7. generációs) Típus: A2200, A2197, A2198iPad (8. generációs) Típus: A2270, A2428, A2429, A2430iPad (9. generációs)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Rugged Combo 3 Touch Kék (német kiosztás) 920-010361" című hirdetést látja. (fent)