Betöltés...

Microsoft KCS-00132 Surface GO Billentyűzetes tok (US) - Szürke

Ár: 18.820 Ft

Teljes billentyűzet, kompakt dizájnAz elegáns, kompakt, és állítható Surface Go billentyűzetes tok úgy működik, mint egy hagyományos, teljes méretű billentyűzet. Ezen felül gazdag és meleg Alcantara anyaggal van borítva, ami luxus érzést kölcsönöz neki.
Teljes billentyűzetes élményGépeljen magabiztosan és navigáljon precízen a Surface Go billentyűzetes tokkal, amely a Microsoft technológiák legjobbjaival készült, és tartalmaz teljes billentyűkészletet, háttérvilágított gombokat, optimális elkülönülést a gyors, folyamatos gépeléshez, és nagy üveg érintőtáblát.
Azonnali beállításA Surface Go billentyűzetes tok egyedien tervezett, hogy szinte bármilyen szögbe beállítható legyen, lehetővé téve hogy kényelmesen dolgozzon, bárhol is van. Egyszerűen kattintsa a helyére, és használja három különböző módon - a Surface Go kitámasztóval laptopként nyílik ki, hátrahajtható tablet-módhoz, vagy becsukható, hogy megóvja a képernyőt, és takarékoskodjon az üzemidővel.
Egy cseppnyi luxus minden feladathozA Surface Go billentyűzetes tok a hagyományos billentyűzeteknél tovább megy, hogy meleg, elegáns érzést nyújtson minden feladathoz. Alcantarával lett megalkotva, amely egy lágy tapintású, ugyanakkor tartós, és foltálló, így könnyen tisztítható, olasz eredetű luxusanyag.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Microsoft KCS-00132 Surface GO Billentyűzetes tok (US) - Szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: