Betöltés...

Kensington Easy Riser K50417WW 16" Laptop állvány - Ezüst

Ár: 15.060 Ft

A hibrid munka megerősítette a felhasználók igényét a kényelemre és a termelékenységre - nemcsak az irodában, hanem otthon vagy bárhol máshol is dolgoznak. A környezeti fenntarthatóság iránti igény is megnőtt.

Az Easy Riser™ alumínium laptopállványt könnyű szállítani, és tartós, könnyű és fenntartható alumíniumból készült. Bármilyen méretű, legfeljebb 16 hüvelykes laptopot befogad, és 6 magassági és szögbe állítható az optimális megtekintés érdekében. A nyitott kialakítás lehetővé teszi az optimális szellőzést, javítva a levegő keringését és a laptop hűtését.

Az Easy Riser mindössze 0,4 kg súlyú, és a könnyű szállítás érdekében laposan összecsukható, így különösen praktikus utazáskor.

Stabil alumíniumszerkezet: Stabil, könnyű alumíniumból készült, amely újrahasznosítható és fenntartható anyag.Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a képernyőt szemmagasságba emeljék az optimális látószög érdekében.Kényelmes az útközbeni használathoz, a mindössze 0,4 kg súlyú laptopállvány gyorsan laposra hajtható, hogy könnyen elférjen a laptop-táskában.6 fokozatú magasság/szögbeállítást kínál az optimális látószög beállításához. A magasság 86-118 mm között állítható; a szög 22° - 33° között állítható.A nyitott kialakítás elősegíti a levegő keringését a laptop teljesítményének és az akkumulátor élettartamának növelése érdekében.A csúszásmentes szilikonbetétek megvédik a laptopot a karcolásoktól, és munka közben a helyén tartják a készüléket. A rúdon lévő biztonsági ütköző megakadályozza a készülék elcsúszását.Gyakorlatilag bármilyen méretű laptopokhoz alkalmas, 16" képernyőméretig és legfeljebb 5 kg súlyig.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kensington Easy Riser K50417WW 16" Laptop állvány - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)