Betöltés...

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Billentyűzet - Fekete (Német)

Ár: 68.430 Ft

Tárolás, töltés, gépelés és írás
Ezzel a prémium kategóriás billentyűzettel a Surface Pro 8 vagy a Surface Pro X teljes értékű laptoppá alakítható. A Surface Slim Pen 2 tárolt, feltöltött és kéznél lévő tollal pedig a gépelést és a képernyőn való írást is egyben biztosítja.

Kivételes gépelési élmény
Gépeljen kényelmesen a Surface Pro Signature Keyboard billentyűzettel. Elegáns és kompakt, és úgy működik, mint egy hagyományos laptop billentyűzet, kiegészítve egy nagyméretű érintőpaddal a pontos vezérléshez és navigációhoz.

Azonnal beállítható
Dolgozzon bárhol. A Surface Pro Signature Keyboardot úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen szöghöz igazodjon. Kattints a helyére, és használd a Surface Pro 8 vagy a Surface Pro X Kickstand kinyitva a teljes laptophoz.

Válasszon színt
A gazdag színekben kapható Surface Pro Signature Keyboard meleg, kényelmes érintést ad a mindennapi feladatokhoz. Fényűző Alcantara® anyaggal borított.

Párosítás a Surface Pro eszközökkel
A Surface Pro Signature Keyboard használatával a Surface Pro 8 vagy a Surface Pro X készüléket teljes értékű laptoppá alakíthatja.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Billentyűzet - Fekete (Német)" című hirdetést látja. (fent)