Betöltés...

Digitus DA-90440 15.6" Laptop állvány - Ezüst

Ár: 21.740 Ft

A DIGITUS ™ 7 portos kiugró USB-C ® dokkoló állomással rendelkező változó notebook állvány ötvözi az ergonómiát és a csatlakoztathatóságot. Az alap 360 ° -nel elforgatható, és lehetővé teszi az egyedi szög beállítását. A dokkoló állomás 7 portot kínál a notebook csatlakoztatásának kibővítéséhez - ez eltávolítható az állványról és külső perifériás eszközként használható, útközben vagy helyhez kötött használat esetén. Összességében az állvány teljesen összehajtható ( incl. Dock ), és ezért a tökéletes társ egésze.

Összecsukható - Rugalmas használat, akár helyhez kötött, akár útközbenVáltoztatható alap ( 360 ° forgatható ) az egyedi szög beállításához7-Port Pop-Out USB-C ™ Docking Station - A dokkolóállomások eltávolíthatók és önálló perifériás eszközként használhatókCsatlakozók USB-C ™ dokk:1x USB-C ™ ( Host ) - USB 3.1 Gen 11x USB-C ™ ( PD 3.0 ) - 100 W max. tápegység1x HDMI ( 4K / 30Hz )2x USB-A - USB 3,0 / 5 Gbps adatátvitel1x RJ-45 - Gigabites Ethernet ( 10/100/1000 ) a hálózathoz / internethez való csatlakozáshoz1x MicroSD kártyaolvasó1x SD kártyaolvasóIntegrált kábelkezelés az alján - Az USB-C ™ csatlakozókábel ( tárolására, beleértve a )Edles alumíniumMéretek: 26 ( T ) x 23,6 ( B ) x 2,6 ( H ) cmGyártói információk:
Nem minden USB-C ™ port támogatja az USB Type-C ™ szabvány összes funkcióját. Győződjön meg arról, hogy a notebook USB-C ™ portja támogatja a DisplayPort alternatív üzemmódot ( DP-Alt Modi ) és az USB tápellátást ( PD )A videó kimeneti képessége a notebook grafikus kártyájától és a csatlakoztatott monitortól függ. Egyes grafikus kártyák korlátozott MST támogatást nyújtanak, míg egyes képernyők a rendelkezésre álló felbontást is korlátozzákA használt tápegységnek min. 100 wattot szolgáltat a csatlakoztatott notebook és a dokkoló állomás tápellátásához az USB-C ™ kapcsolaton keresztül

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Digitus DA-90440 15.6" Laptop állvány - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)