Betöltés...

Navitel E707 GPS Navigáció, 7" kijelző, fekete

Ár: 61.010 Ft

A NAVITEL E707 MAGNETIC egy modern autós navigáció mágneses fogantyúval és széles választékkal, amely offline is működik. A készülék fel van szerelve egy fényes 7 hüvelykes, multi-touch TFT kijelzővel.
Napi utazása egyszerűbb és kényelmesebb lesz. Az illesztőprogram megváltoztathatja a képernyő léptékét, útvonalakat hozhat létre, és egyetlen kézérintéssel konfigurálhatja az eszközt.
A Navitel E707 MAGNETIC mágneses tartót használhatja a  beépített tápegységgel. Az üveg stabil szerelőkonzolja rendkívül egyszerű és precíz navigációt tesz lehetővé a vezető ízlésének megfelelően. A tartóban található további USB-port lehetővé teszi, hogy a készüléket egy autós töltő segítségével rögzített áramforráshoz csatlakoztassa.
A NAVITEL E707 MAGNETIC navigáció cpu órajele 800 Mhz. A Linux operációs rendszer biztosítja a navigációs program gyors és stabil működését.
A vezető fontos információkat kap a biztonságos és gyors utazáshoz: három alternatív útvonal közül lehet választani, hangvezérlés és sebességmérő kamera figyelmeztetésekkel.
A navigáció tájékoztatja a felhasználót az útvonal egyes szakaszainak sebességkorlátairól, és figyelmezteti őket, hogy az ajánlott értéket ne lépjék túl.
A NAVITEL E707 MAGNETIC előre telepített térképcsomagja 43 európai országot tartalmaz, Fehéroroszország, Kazahsztán, Oroszország és Ukrajna teljes térképét. További térképeket a Navitel Navigator Frissítő központon keresztül lehet megvásárolni. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Navitel E707 GPS Navigáció, 7" kijelző, fekete" című hirdetést látja. (fent)