Betöltés...

Belkin Pro Thunderbolt 4 Dock 90W Dokkoló

Ár: 139.200 Ft

Ultra-gyors, szuper-csatlakozásHozd létre a tökéletes munkaállomást Pro Thunderbolt 4 dokkolóval. 12 porttal rendelkezik, amellyel egyetlen Thunderbolt 4 kábelen keresztül csatlakoztathatja MacBook vagy Windows laptopját több eszközhöz, videóhoz, Ethernethez és tápellátáshoz. Akár 40 Gbps adatátviteli sebességet érhet el – ez 8-szor gyorsabb, mint az USB 3.0. Töltse fel egyszerre laptopját és más csatlakoztatott eszközeit az akár 90 W-os tápellátással. Merüljön el a gördülékenyebb és tisztább vizuális élményben a csúcsminőségű videófelbontásokkal akár három további kijelzőn. A mellékelt Thunderbolt 4 kábel kompatibilis a Thunderbolt 3-mal, az USB-C-vel és az USB4-gyel.

Hozzáférés akár 40 Gbps sávszélességhezAkár 40 Gbps adatátviteli sebességével Pro Thunderbolt 4 dokkoló gyors – akár 8-szor gyorsabb, mint az USB 3.0.

8K felbontásCsatlakoztassa MacBook-ot, Windows-t vagy más kompatibilis eszközt a sima, élénk és magával ragadó vizuális élményhez. Akár 8K felbontás egyetlen kijelzőhöz, vagy 2x4K kettős kijelzőhöz. Egyes laptopmodellekhez hármas kijelző támogatás érhető el.

Thunderbolt 4 tanúsítvánnyal rendelkezikHasználja ki a Thunderbolt technológia következő generációját a Thunderbolt 4 tanúsítvánnyal rendelkező dokkolóval. Hozzáférhet minden teljesítményhez és sebességhez, amelyre a munkához, a játékhoz, a streameléshez és egyebekhez szüksége van – még akkor is, ha több perifériához és eszközhöz csatlakozik – mindezt egyetlen kábelkapcsolaton keresztül.

90 W USB-C tápellátás 3.0A Pro Thunderbolt 4 dokkoló Power Delivery 3.0-val van felszerelve, amely akár 90 W-os töltési teljesítményt biztosít laptopjának vagy más csatlakoztatott eszközének. USB-C PD 3.0 porttal is rendelkezik, így egyidejűleg gyorsan tölthet okostelefont, táblagépet vagy más eszközt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Belkin Pro Thunderbolt 4 Dock 90W Dokkoló" című hirdetést látja. (fent)