Betöltés...

Startech USB56KEMH2 USB 2.0 Fax Modem

Ár: 26.380 Ft

Ez a hardver alapú 56k USB faxmodem lehetővé teszi, hogy betárcsázós szolgáltatáson keresztül hozzáférjen az internethez, ha nem áll rendelkezésre szélessávú kapcsolat. A kompakt 56k-s modem USB-n keresztül működik, így tökéletes tartozék, ha kéznél van, ha laptopjával utazik, vagy ha tartalék internetkapcsolatra van szüksége asztali számítógépéhez.

Megbízható és sokoldalú internetkapcsolatEzt a sokoldalú USB-modemet használhatja tartalék internetkapcsolatként, távoli helyekre való utazáshoz vagy vidéki területeken, ahol nincs szélessávú kapcsolat. Támogatja az 56 Kbps (adat) és 14,4 Kbps (fax) átviteli sebességet, és kompatibilis a legújabb átviteli szabványokkal (V.92, V.90 és így tovább).

A vezérlő alapú modem chip-feldolgozást használ a betárcsázós hozzáférés biztosítására anélkül, hogy megterhelné a számítógép teljesítményét, megtakarítja a rendszer erőforrásait és minimalizálja a CPU terhelését.

Faxok küldése és fogadása számítógépérőlAz USB modem azt is lehetővé teszi, hogy laptopja vagy asztali számítógépe faxként működjön, és képes faxok küldésére és fogadására. Támogatja a legújabb faxátviteli módokat, 14,4 Kbps-os faxátviteli sebességet biztosítva.

Könnyű hordozhatóságA kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően az USB-modem hordozható, és könnyen elhelyezhető laptoptáskájában vagy utazótáskájában. Az USB-gazdacsatlakozón keresztül táplálja, így gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható külső hálózati adapter használata nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Startech USB56KEMH2 USB 2.0 Fax Modem" című hirdetést látja. (fent)