Betöltés...

RCA audio kábel, 1x RCA dugó - 1x RCA dugó, 1 m, aranyozott, bordó, Oehlbach NF Sub

Ár: 11.880 Ft

RCA mélysugárzó csatlakozókábel, 1 m, Oehlbach NF

a nyomatékos basszus lejátszáshoz
Masszív műanyag köpeny
24 karátos aranyozott érintkezők
OFC – oxigénmentes vörösréz

Készre összeállított mélysugárzó kábel az aktív mélysugárzók csatlakoztatására egy házimozi berendezéshez! Kiválóan alkalmas egy aktív mélysugárzó és egy AV felvevő összekötéséhez. A belső vezeték nagy keresztmetszete és a koaxiális felépítés következtében ez az Oehlbach kábel speciálisan mély frekvenciák átvitelére alkalmas. Ezen kívül az oxigénmentes vörösrézből (OFC) készült belső vezeték garantálja az abszolút precíz és nagy nyomatékú basszus lejátszást. A hatékony vörösréz fonat árnyékolás eliminálja a zavaró jeleket, és gondoskodik a tökéletes átviteli minőségről. A mélysugárzó kábel masszív, de emellett hajlékony, és a dugók is masszívak és erős érintkezést biztosítanak.

Jellemzők:
Fém dugó
Rendkívül hajlékony kábel

Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: RCA · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RCA dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RCA dugó · Dugó kivitel: Egyenes · Kábel kivitel: Kerek · Kábelhossz: 1 m · Szín: Bordó · Vezeték alkalmazás: Audio · Vezeték jellemzők: Aranyozatt érintkező · Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "RCA audio kábel, 1x RCA dugó - 1x RCA dugó, 1 m, aranyozott, bordó, Oehlbach NF Sub" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: