Betöltés...

Speciális 3D nyomtatási készlet Alkalmas (3D nyomtató): Ultimaker 3

Ár: 79.530 Ft

Fejlett 3D nyomtatási készlet az Ultimaker 3-hoz

Zárt tér
Jobb tapadás
Gyorsabb nyomtatás

Optimalizálja az Ultimaker 3 nyomtatási eredményeit
Az Advanced 3D nyomtatási készlet az Ultimaker 3 számára kifejezetten a 3D nyomtatási élmény fokozására készült. A készletben található komponensek csökkentik az Ultimaker 3D nyomtató leállását, ugyanakkor növelik a nyomatok sikerességét, még akkor is, ha kifinomult nyomtatási anyagokat használ. Ez egyrészt a javított Bauplattenhaftung által biztosított, másrészt állandó belső hőmérsékleti körülmények között biztosított.

A készlet tartalmazza:
Első ajtó:
Bezárja az Ultimaker 3 telepítési helyét. Így állandó hőmérsékleti viszonyok érhetők el. Ezek különösen fontosak ABS-anyag használatakor. Megakadályozza azt is, hogy az anyag túl gyorsan lehűljön, és minimálisra csökkentsék a csavarodást.

Tapadási lapok 25 darab:
A nyomás alatti bevonat biztosítja a nyomatok még jobb tapadását az üveglapon. Fontos itt a ragasztófólia tiszta rögzítése.

Tapadási applikátor:
A kis applikátor segít az üveglemez ragasztási lapokkal történő bevonására.

Üveglappal:
Egy további üveglemez még gyorsabb nyomtatási folyamatot tesz lehetővé. Gyorsan és könnyen cserélheti a nyomtatott lemezt egy már elkészített üveglappal.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas (3D nyomtató): Ultimaker 3 · Kategorizálás: Speciális 3D nyomtatási készlet · Termék típus: Pótalkatrész készlet

Szállítás tartalma: bejárati ajtó, Tapadási lapok 25 darab, Tapadási applikátor, Üveglap.

Figyelem: A készlet csak az Ultimaker 3-hoz használható! Nem alkalmas a kibővített modellre!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Speciális 3D nyomtatási készlet Alkalmas (3D nyomtató): Ultimaker 3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: