Betöltés...

Renkforce Apple iPad/iPhone/iPod, USB 2.0 Csatlakozókábel [1x USB 2.0 dugó, A típus - 1x USB 2.0 alj, mikro B típus, Apple Dock dugó Lightning, ...

Ár: 13.270 Ft

Renkforce 3 az 1-ben micro-USB/Lightning/USB-C™ töltő- és szinkronizáló kábel, 3 m

Mikro USB, USB-C™ és Lightning csatlakozójú készülékek töltéséhez és szinkronizálásához
Ideális másod- vagy tartalék kábelként
Elegáns és masszív alumínium ház
Szövet köpenyezés

A Renkforce mikro USB/Lightning/USB-C™ 3 az 1-ben kábel alkalmas arra, hogy a mikro USB- vagy /USB-C™ csatlakozójú okostelefont/tabletet valamint a Lightning csatlakozójú iPad, iPod és iPhone készülékeket a számítógép/MAC vagy USB csatlakozójához csatlakoztassuk. Így mindig kéznél van a mobil készülékhez megfelelő töltőkábel. Szinkronizálja az adatokat másodpercek alatt és közben töltse a végkészüléket is.

Masszív alumínium dugaszoló
Az elegáns alumínium dugaszolónak kiválóak az árnyékolási jellemzői és megbízható adatátvitelt garantál.

Szövet köpenyezés
A jó minőségű szövet köpenyezés eredményesen véd a por-, ütés- és egyéb mechanikai zavaró behatásokkal szemben.

Kétoldalasan használható Lightning- és USB-C™ dugók
Ismerős a helyzet? Általában a dugót fordítva tartjuk, és így nem illik bele a csatlakozóaljba. A Lightning- és az USB C™ dugó is mindkét irányban használható, így a kábelt nem lehet rosszul bedugaszolni.

Töltőkábelből soha nem lehet elég
A kanapén, a dolgozószobában vagy útközben. Ritkán van kéznél egy másod- vagy tartalék kábel. Gondoskodjon róla. A Renkforce 3 az 1-ben kábel bármilyen kabátba vagy nadrágzsebbe beilleszthető.

Biztonságos kihúzhatóság a csatlakozó hüvelyből
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.

Vörösréz " inside" (belül)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli sebességét.

" Made for iPod/iPhone/iPad" tanusítvánnyal
A „Made for iPod / iPhone / iPad“ azt jelenti, hogy egy elektronikus termék speciálisan iPod, iPhone ill. iPad számára lett megalkotva. Ez a logo garantálja a kompatibilitást a megfelelő Apple termékekkel. Ezeket a termékeket az Apple liszenszelte és megfelelnek a cég magas minőségi követelményeinek.

ROHS és REACH konform
Valamennyi Renkforce kábel megfelel az EU ROHS és REACH irányelvének. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 23/30 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: USB, Apple Dock · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): USB 2.0 dugó, A típus · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): USB 2.0 alj, mikro B típus, Apple Dock dugó Lightning, USB-C™ dugó · Dugó kivitel: egyenes · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábelhossz: 3.00 m · Max. töltőáram: 2.5 W @ 5 V / 0.5 A · Max. átviteli sebesség: 480 Mbit/s · Szín: Sötétszürke · Termék típus: Apple iPad/iPhone/iPod · Vezeték alkalmazás: Apple iPad/iPhone/iPod, USB 2.0 · Vezeték jellemzők: Gesleeved · Videóátvitel lehetséges: Nem · Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás

Figyelem: Az MFI termékek az Apple liszensze alatt vannak és speciálisan iPhone, iPad és iPod készülékek csatlakoztatásához alkalmasak. Az Apple magas minőségi követelményeket állít velük szemben, mielőtt a termékeket piacra bocsátják.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Renkforce Apple iPad/iPhone/iPod, USB 2.0 Csatlakozókábel [1x USB 2.0 dugó, A típus - 1x USB 2.0 alj, mikro B típus, Apple Dock dugó Lightning, ..." című hirdetést látja. (fent)