Betöltés...

Gigabyte RX 7700 XT GAMING OC 12G GV-R77XTGAMING OC-12GD

Ár: 217.870 Ft

WINDFORCE HŰTŐRENDSZER
A WINDFORCE hűtőrendszer három 90 mm-es egyedi lapátos ventilátorral, váltakozó forgással, 7 kompozit réz hőcsővel, egy nagy rézlemezzel, amely közvetlenül érinti a GPU-t, 3D aktív ventilátorokkal és képernyőhűtéssel rendelkezik, amelyek együttesen nagy hatékonyságú hőelvezetést biztosítanak.

NAGY RÉZLEMEZ ÉS HEAT-PIPE
A nagy rézlemez közvetlenül érintkezik a GPU-val, a kompozit hőcsövekkel párosítva, amelyek gyorsan átadják a GPU és a VRAM hőjét a hűtőbordának.

NAGYOBB HŰTÉS
A kiterjesztett hűtőborda lehetővé teszi a levegő átjutását, jobb hőelvezetést biztosítva.

RGB FUSION
A 16,7 millió testreszabható színopcióval és számos fényeffektussal bármilyen fényeffektust kiválaszthat, vagy szinkronizálhat más eszközökkel a GIGABYTE CONTROL CENTER-ben.

ULTRA TARTÓS
Ultra Durable tanúsítvánnyal rendelkező, legmagasabb minőségű fém fojtótekercsek, alacsonyabb ESR szilárd kondenzátorok, 2 uncia réz PCB és alacsonyabb RDS(on) MOSFET-ek, valamint túlmelegedési kialakítás a kiváló teljesítmény és a hosszabb rendszerélettartam érdekében

BARÁTSÁGOS NYÁK TERVEZÉS
A teljesen automatizált gyártási folyamat biztosítja az áramköri lapok kiváló minőségét, és kiküszöböli a forrasztási csatlakozók éles kiemelkedéseit a hagyományos PCB felületeken.
Ez a barátságos kialakítás megakadályozza, hogy a keze megsérüljön vagy véletlenül megsértse az alkatrészeket az építés során.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Gigabyte RX 7700 XT GAMING OC 12G GV-R77XTGAMING OC-12GD" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: