Betöltés...

Dicota Eco Slim Pro Notebook hátizsák 12,9-15" fekete (D31820-DFS)

Ár: 36.030 Ft

A zárható notebookrekesz memóriahabbal van ellátva, és a fit-all rendszernek köszönhetően automatikusan alkalmazkodik a Microsoft Surface eszközökhöz 15" méretig. Az optimális tartásról a csúszásgátló technológiai bevonat gondoskodik, amely megakadályozza, hogy a készülék kicsússzon a hátizsákból. A legjobb védelem 12,9 hüvelykig terjedő táblagépek számára. A kulcskarikával és zsebekkel ellátott elülső zseb rendben tartja a személyes tárgyakat, és további mobil kiegészítőknek is van hely. Maximális hordozókényelem az ergonomikus hátpárnázásnak, a hosszában állítható vállpántoknak, a kényelmesen formázott hordozófogantyúnak és a trolli rögzítő hevederének köszönhetően. Rejtett cipzáras zseb a hátoldalon az útlevél, pénztárca vagy egyéb értéktárgyak biztonságos tárolására. Oldalsó zsebek esernyő vagy vizes palack tárolására. A táska alja vízálló anyagból készült.

13 kiváló minőségű, újrahasznosított PET-palackból készült.Kompatibilis minden Surface Pro, Pro X, Laptop, Go, Laptop Go, Laptop SE, Book, Laptop Studio, valamint Duo készülékkel.Vékony kialakításZárható és párnázott notebook rekesz fit-all rendszerrel és csúszásmentes technológiávalMaximális biztonság a memóriahabnak köszönhetőenNotebook rekesz 15"-ig terjedő Surface készülékek számáraPárnázott csúszózseb 12,9" méretű táblagépek számáraTágas elülső zseb cipzáras zsebbel, kulcstartóval és munkaállomással a tartozékok, valamint a tápegység és a kábelek számáraRejtett cipzáras zseb útlevél, pénztárca stb. számára.Bővíthető oldalzseb esernyő vagy vizes palack számáraKényelmes hordozófogantyúÁllítható vállpántErgonomikus hátpárnázásVízálló anyag az alján

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Dicota Eco Slim Pro Notebook hátizsák 12,9-15" fekete (D31820-DFS)" című hirdetést látja. (fent)