Betöltés...

Akasa - Case Fan - 12cm - SOHO H7 - AK-CC4026HP01

Ár: 44.990 Ft

Kettős hűtőborda és ventilátor működésA megduplázott felület kiváló hőelvezetést tesz lehetővé, ami a CPU optimális hűtését eredményezi, amit a második ventilátorból érkező további légáramlás segít.

Kulcsfontosságú kialakítás a csúcsminőségű hűtési hatékonyság érdekébenA 7 nagy teljesítményű réz hőcső és alap Direct Touch technológiával (DTT) a rendkívül hatékony hővezetésért és -átvitelért. A hűtés hatékonyságának biztosítása a CPU hűtési tervezésének élvonalában van, és a hűtő képes támogatni a CPU akár 250 W TDP-jét is.

A legújabb aljzatokhoz tervezveMegnövelt érintkezési felület a legújabb Intel® LGA1700 és AMD AM5 foglalatok, valamint a megfelelő processzorok támogatásához, amelyek mérete vagy sűrűsége nagyobb.

Emelkedett esztétikaTapasztalja meg a különféle vizuális lehetőségeket a több mint 16,8 millió színkombinációval a teljes testreszabható, lüktető aRGB világításhoz. Az egyedülálló prémium alumínium felső burkolat kialakítása segít egyedi megjelenést kölcsönözni asztalának.

Maximális megbízhatóság a hűtési teljesítménybenAz intelligens PWM szinkronizált fordulatszám-szabályozás gondoskodik arról, hogy a ventilátor hatékonyan hűtse a rendszert, csendes maradjon alacsonyabb terhelés mellett is, és egyébként hatékonyan működjön. Kiváló forgórész kialakítás hidrodinamikus csapágyakkal a jobb kenés érdekében, csökkenti a ventilátor zaját és akár 40 000 órára meghosszabbítja a ventilátor élettartamát.

Elegáns fekete uszonyNagy sűrűségű kialakítás a maximális hőeloszlás érdekében, hogy a CPU kiváló hűtést biztosítson. Elektromosan feketére festve a korrózióállóság és az elegáns megjelenés érdekében

Könnyű telepítés és széleskörű kompatibilitásA rögzítőkészlet egyszerű és biztonságos telepítést kínál Intel® és AMD alaplapok széles skálájához.

Memória kompatibilitásSpeciálisan tervezett hűtőbordák kivágásokkal a maximális RAM-kompatibilitás érdekében, beleértve a mini-ITX alaplapokat is.

Alaplap szinkronizálásAz alaplap szinkronizálását népszerű RGB szoftverek tanúsítják, köztük az Asus®, az ASRock®, a Gigabyte™ RGB Fusion, az MSI® és a Razer Chroma™.

Tartalmazza az Ultra-Performance Thermal PasztátA T5 Pro-Grade Plus hőpasztát hibrid szilikon és nano-gyémánt részecskék tartalmazzák a rendkívüli teljesítmény érdekében. Felülmúlja a többi legkeresettebb ultrateljesítményű versenytárs hőpasztát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hűtő, ventilátor
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Akasa - Case Fan - 12cm - SOHO H7 - AK-CC4026HP01" című hirdetést látja. (fent)