Betöltés...

Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE vezeték nélküli US (EURO symbol) billentyűzet + egér fekete (JD-8560EU-2)

Ár: 38.430 Ft

A töltési koncepció - a hosszú távú használatért
A CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE NiMH újratölthető akkumulátorokat használ, amelyek egyetlen feltöltéssel hónapokig bírják. Ezt követően a billentyűzetet és az egeret kényelmesen feltöltheti USB-C-n keresztül, miközben zavartalanul folytathatja a munkát. A készlet teljesen kikapcsolható is, hogy még tovább megőrizze az akkumulátor élettartamát. Mivel asztali szettünk hosszabb ideig tart, mint bármelyik újratölthető akkumulátor, a GP márkájú NiMH akkumulátorokat saját maga is kicserélheti, ami praktikus és környezetbarát.

Fenntarthatóság és ergonómia - jó befektetés
A környezetvédelem és a fenntarthatóság mindenkit érintő kérdések. Amikor manapság felelős és fenntartható vásárlásokról van szó, mindannyiunknak szüksége van egy kis útmutatásra. Billentyűzetünk elnyerte a legrégebbi európai környezetvédelmi pecsétet, a "Kék Angyalt", ráadásul a csomagolást is teljesen műanyagmentessé tettük. A fenntarthatóság azonban azt is jelenti, hogy a holnapra is gondolnunk kell a saját vagy a munkatársaink egészségét illetően. Ennek mércéje a meghatározott ergonómiai és biztonsági szabványoknak való megfelelés, ezért ezzel az új íróasztalkészlettel megteremtettük ennek alapjait. A "Safety Tested" GS-pecsétet viseli, amely az egyetlen törvényileg szabályozott termékbiztonsági vizsgálati védjegy Európában.

CHERRY SX ollótechnológia - szupercsend és precizitás
A munkahelyi zaj befolyásolja a termelékenységet és növeli a stressz-szintet, ezért a CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE billentyűzetet - a STREAM család többi tagjához hasonlóan - a saját fejlesztésű SX ollós technológiánkkal szereltük fel. Nemcsak világosan meghatározott és éles nyomásponttal rendelkezik, hanem szuper csendes is, hasonlóan a laposabb kialakításhoz, amelyet a laptop billentyűzetétől megszokott. Ahogy a késnek szüksége van villára, úgy van szüksége a billentyűzetnek egérre, és ennek is szinte hallhatatlanul halk billentyűi vannak. A legrövidebb használat után, hosszú munkanapokon, nyitott munkaterületeken vagy otthoni irodában sem akarja majd nélkülözni ezt a kombinációt.

Teljesítmény és stabilitás - CHERRY minőség
A CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE kívül és belül is minőségi. A CHERRY billentyűzet integrált fémlemezzel és csúszásmentes gumilábakkal rendelkezik, így mindig stabilan áll a munkafelületen. Hasonlóképpen, az egér is kényelmesen illeszkedik a kézbe, és az optimális súlyt tökéletes siklóteljesítménnyel ötvözi. Mind a billentyűzet, mind az egér 128 bites CCM titkosítással van ellátva, ami még nagyobb adatbiztonságot nyújt.

Rugalmasság és működés - egyéniség 2.0
A billentyűzet 10 további időtakarékos és kényelmes billentyűvel rendelkezik: Windows Lock, Browser, Mail, Mail, Calculator és 6 billentyű a hangerő és a multimédiás alkalmazások vezérlésére. Az egér két hüvelykujjgombját egy bevágás választja el a házban, hogy megakadályozza a véletlenszerű működtetést. Az egér tetején található DPI-kapcsoló három különböző felbontási szint (1000dpi/1600dpi/2400dpi) közötti váltást tesz lehetővé. A billentyűk és gombok további testreszabásához a CHERRY KEYS szoftver ingyenesen elérhető a gyártói weboldalon.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE vezeték nélküli US (EURO symbol) billentyűzet + egér fekete (JD-8560EU-2)" című hirdetést látja. (fent)