Betöltés...

Logitech MX Keys Mini For Mac Wireless Billentyűzet - Angol (US)

Ár: 70.280 Ft

KISEBB. INTELLIGENSEBB. MACHEZ.Ismerje meg a Mac-hez készült MX Keys Minit – az Apple alkotók minimalista billentyűzetét.
A kisebb kivitel és az okosabb billentyűk segítségével hatékonyabb az alkotás, a létrehozás, a cselekvés.

MACES BILLENTYŰKIOSZTÁSA Machez készült MX Keys Mini jól illeszkedik a Mac és az iPad munkafolyamataiba – maces billentyűkiosztással, így soha nem esik ki a ritmusból. Több funkcióhoz, kiváló billentyűkialakításhoz és strapabíró kivitelhez jut egy olyan kialakításban, amely tökéletesen beleolvad az Apple ökorendszerébe.
A Mac rendszerhez készül MX Keys Mini macOS, iPadOS és iOS rendszerhez optimalizált.

MINI MÉRET, NAGY KÉNYELEMOlyan, minimalista billentyűzeten dolgozhat, amelyen minden billentyű, parancs és gyorsbillentyű a keze ügyében van. A minimalista stílusú kialakítás igazodik a vállaihoz, lehetővé téve, hogy az egeret közelebb helyezze a billentyűzethez, hogy ne kelljen nagyon kinyújtania a kezét – és ezáltal az ergonomikusabb kialakítás révén jobb testtartást vehessen fel.

A BILLENTYŰK KÖVETIK AZ UJJBEGYEI ALAKJÁTA tökéletes leütésű billentyűk folyamatos, természetes és pontos gépelést biztosítanak. A gömbhéjszerűen mélyített billentyűk illeszkednek az ujjbegyek formájához, a lekerekített élek pedig megfelelő visszajelzést adnak – bárhol is érinti meg a billentyűt. Minden billentyű matt bevonattal rendelkezik, hogy ujjai könnyedén csússzanak a felületükön.

ALKOSSON GÖRDÜLÉKENY MUNKAFOLYAMATBANA Machez készült MX Keys Mini követi a Flow-kompatibilis, Machez készült MX Anywhere 3 vagy MX Master 3 egeret az egyik Apple eszközről a másikra, így egyetlen folyamatos munkamenetben több eszközön is gépelhet.
Átvihet fájlokat, dokumentumokat és képeket eszközök, illetve a macOS és a Windows® operációs rendszerek között.

AZ EMOJI, A DIKTÁLÁS ÉS A MIKROFON NÉMÍTÁSA / NÉMÍTÁSÁNAK MEGSZÜNTETÉSE BILLENTYŰK BEMUTATÁSAOkosabb Fn billentyűk. A Windows® és macOS rendszerekhez a https://www.logitech.com/software/logi-options-plus.html oldalról letölthető Logi Options+ szoftver szükséges hozzá. A billentyűk segítségével emojikat küldhet, némíthatja mikrofonját vagy megszüntetheti a némítást, valamint aktiválhatja a beszéd szöveggé alakítása funkciót.

INTELLIGENS MEGVILÁGÍTÁS. MOST MÉG INTELLIGENSEBB.A közelségérzékelő felismeri a kezét, és felkapcsolja a billentyűzet háttérvilágítását, amikor az ujjai közelítenek. A hátsó megvilágítású billentyűk automatikusan igazodnak a megvilágítási körülményekhez, és kikapcsolnak, amikor nem használja őket – így energiát takarít meg az ihletett pillanatok számára.
A háttérvilágítás fényereje automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz, de akár kézzel is beállítható. GYORS TÖLTÉS, GYORSABB CSATLAKOZÁSA Mac rendszerhez készült MX Keys Mini akár 10 napig is használható egyetlen teljes feltöltéssel – de kikapcsolt hátsó megvilágítással akár 5 hónapig is.Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat. A feltöltéshez használja az USB-C – USB-C töltőkábelt.
A Machez készült MX Keys Mini egyszerűen párosítható egyidejűleg akár három Apple eszközzel a Bluetooth® Low Energy technológián keresztül. A csatlakozáshoz nincs szükség USB-portok használatára. EGY POZITÍV JÖVŐRE TERVEZVEA célunk? Tervezés a fenntarthatóságot szem előtt tartva. Ez annyit tesz, hogy termékeink új generációjának fejlesztése során minden tőlünk telhető módon csökkentjük azok karbonlábnyomát, a termék általános kialakításától a legparányibb alkatrészig. Mindezt nulla megalkuvással a minőség és a teljesítmény terén.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech MX Keys Mini For Mac Wireless Billentyűzet - Angol (US)" című hirdetést látja. (fent)