Betöltés...

Prelungitor cu microfon GSM integrat iUni CRL1, ascultare in timp real

Ár: 37.402 Ft

A TÖKÉLETES ÁLCÁZÁS EGY MIKROFON SZÁMÁRA Ez a GSM mikrofon kiterjesztő az egyik legjobb megfigyelő kütyü. A talajon való szabályos elhelyezésének köszönhetően a diszkréció több mint garantált.
Ez a hosszabbító egy SIM-kártyával(Orange, Vodafone vagy Telekom) működik, amely kívülről teljesen észrevehetetlen módon van belé integrálva.
Ha zajok vagy beszélgetések hallatszanak, a felhasználó hívást kap a mobiltelefonján, és aktív és mindig valós idejű lehallgatást indíthat. Vagy, ha úgy tetszik, a GSM-mikrofonbővítés lehetőséget ad arra, hogy bármikor felhívhassa, amikor csak akarja, és elkezdhesse a hallgatózást.
Tökéletes választás azok számára, akik hallgató készüléket keresnek, és szeretnék elfelejteni az akkumulátor töltését. Mivel a készülék a hálózatra van csatlakoztatva, a hallgatás korlátlan, és áramkimaradás esetén egyedi akkumulátorral rendelkezik, ami kb. 2 órás üzemidőt biztosít. KORLÁTLAN BESZÉDHALLGATÁS A TELJESEN DISZKRÉT KÉSZÜLÉK KÖRÜL Ez a lehallgató készülék úgy néz ki és úgy működik, mint bármely más hosszabbító kábel. Könnyen használható különböző eszközök táplálására, és ha aktiválódik, tökéletes figyelőeszközzé válik. Működési elve ugyanaz, mint más GSM lehallgatóké. A hosszabbító fedél alatt egy szuperérzékeny mikrofon található SIM-kártya nyílással, amelyen keresztül az eszköz aktiválható.
Az iUni MRL1 GSM Microphone Extender ideális irodahelyiségek, üzletek, raktárak, műhelyek stb. megfigyelésére.
A lehallgatással számos tisztázatlan helyzet megoldható, mind a munkahelyen, mind otthon. Tehát, ha nem tudja, mit csinálnak a gyermekei, amikor egyedül vannak, itt egy nagyszerű megoldás erre a dilemmára.
Az aktiválás néma, nincs hang- vagy fényjelzés. Ezért senki sem veheti észre ezt az extra funkciót. Az aktiváláshoz SMS üzenetet kell küldeni a készülékben lévő kártyaszámra. Ezt követően mindent meghallgathat, ami a megfigyelt területen történik. MŰSZAKI ADATOK: - Hallgasson meg valós időben mindent, amit a mellékállomás közelében megbeszélnek. - Nagyon egyszerű használat: egy egyszerű telefonhívás - Úgy működik, mint egy normál mellék -Hangaktiválási funkció -Hangaktiválás 45 decibeltől -Hangfelvételi tartomány: 5 méter - Bármely hálózat bármely GSM-kártyájával működik (beleértve a nemzetközi hálózatokat is) -GSM-frekvenciák: 850/900/1800/1900 MHz - Az akkumulátor élettartama: korlátlan (csatlakoztatva) -Belső akkumulátor élettartama: kb. 2 óra -Aljzatok száma: 5 -Szín: fehér -Méretek: 33,5*5*4 cm -Kábel hossza: 1,5 méter Használati mód: A készüléket a következő módon lehet használni: A készüléket a következő módon lehet használni: - (Orange, Vodafone, Telekom) aktív SIM-kártyát helyezzen be a készülékbe PIN-kód nélkül. - Hívja a készülékben lévő számot, és a készülék automatikusan válaszol. - A visszahívás funkció aktiválásához SMS-t kell küldeni a készülékre a 888-as szöveggel. - A visszahívási funkció kikapcsolásához küldjön egy SMS-t a 444 szöveggel a készülékben lévő számra. A CSOMAG A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA: - iUni MRL1 GSM mikrofon-kiterjesztő - Felhasználói kézikönyv Hagymák: - Figyelmeztetés. A készülékbe behelyezett kártyán NEM lehet PIN kód vagy hangposta. - A SIM-kártya nem tartozik a csomaghoz. - A GSM kártyákat 2G hálózatban (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz) használja. - A készülék nem működik a DIGI hálózatban.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Prelungitor cu microfon GSM integrat iUni CRL1, ascultare in timp real" című hirdetést látja. (fent)