Betöltés...

Óra iUni SpyCam IP07, Full HD kém kamera, 160 fokos, Wi-Fi, P2P, Éjszakai látás, Mozgásérzékelő

Ár: 26.081 Ft







IUNI CP07 - KIVÁLÓ MEGOLDÁS OTTHONA ÉS IRODÁJA FELÜGYELETÉRE.
Az iUni CP07 nem csak egy digitális asztali óra, hanem egy rejtett videokamera is, amely egy egyszerű vezeték nélküli IP-kamerához hasonlóan valós idejű képet ad a környezetéről.
Ez a rejtett kamera úgy működik, mint egy digitális ébresztőóra, így diszkréten rögzíthet mindent, ami otthonában vagy irodájában történik.
A lencse kivételesen jól elrejtett és tökéletesen beleilleszkedik az óra kialakításába, és mivel gyakran találkozunk vele, nem fog gyanút kelteni.
Nagyon alkalmas gyermekgondozásra, idősgondozásra, valamint a család és az ingatlanok biztonságának ellenőrzésére.




DISZKRÉT KIALAKÍTÁS
Ha extra biztonságot szeretne otthonában, nappalijában vagy hálószobájában, beállíthatja ezt a rejtett kamerás ébresztőórát, amely szinte észrevehetetlen, és nagyszerű arra, hogy szemmel tartsa otthonát. A nagy látószögű objektív lehetővé teszi, hogy az egész helyiséget filmezze, ahol az óra található.
Az iUni CP07 óra 1920X1080P felbontású videót rögzít 25 képkocka/másodperc sebességgel. A kamera infravörös LED-ekkel van felszerelve, amelyek 940 Nm frekvenciánbocsátanak ki fényt , ami az emberi szem számára láthatatlanná teszi őket, de rendkívül hasznos a minőségi felvételek készítéséhez, függetlenül a fényerőtől.
Ez az asztali órába rejtett kamera kiváló választás az otthoni biztonság javítására. Bárhol elhelyezheti, ahol úgy érzi, hogy személyes tárgyai veszélyben lehetnek.






MULTIFUNKCIONÁLIS
Valós idejű hang + videofelvétel és megtekintés - 1080P HD felbontással és tiszta képpel, stabil WIFI-kapcsolaton keresztül könnyen párosítható bármilyen okostelefonnal, táblagéppel vagy laptoppal, ez a videokamera emellett rendkívül széles, 150 fokos látószöget élvez, így a szoba minden fontos sarkába eljut.
Mozgásérzékelés - a kamera támogatja a mozgásérzékelő rendszert állítható érzékelési gyakorisággal. Ez a rendszer pontosan érzékeli a behatolókat, és valós idejű értesítéseket küld a mobiltelefonjára.
Támogatja a 32 GB-os kártyát hurokfelvétellel (a kártya nem tartozék) - rendelkezik egy micro SD-kártya foglalattal, ahová akár 32 GB-os memóriakártyát is elhelyezhet az összes felvétel tárolására.
Felvétel és töltés egyszerre (napi 24 órában működik) - ez a wifi rejtett kamera újratölthető akkumulátorral van felszerelve, teljesen feltöltve körülbelül 7 órát tud rögzíteni (kb. 5 órára van szüksége). A folyamatos működéshez csatlakoztathatja konnektorba vagy hordozható áramforrásba.
Wifi IP P2P hálózati funkció - az órát közvetlenül csatlakoztathatja az útválasztójához, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP-kamera, amely lehetővé teszi a megfigyelést a világ bármely pontjáról.
Támogatja az alkalmazáson belüli megtekintést és vezérlést - csak töltse le az alkalmazást, és kövesse a használati utasítást, majd mindent megtekinthet telefonján, táblagépén vagy számítógépén.
Éjszakai felvétel - a 9 láthatatlan IR LED lehetővé teszi, hogy minőségi képeket rögzítsen, függetlenül a szoba fényerejétől, ahová az órát helyezte.
Teljesen aktív digitális órafunkciók - az óra teljesen működőképes, egy hagyományos óra minden funkciójával (óra kijelző, ébresztő, dátum).




SPECIFIKÁCIÓK:
-Videófelbontás: 1920x1080P / 1280x720P / 640x480P
- Videó formátum: AVI
- 25 képkocka másodpercenként
- Felvételi szög: 150 fok
- 5 MP, CMOS érzékelő
- Éjjellátás
- Mozgásérzékelési tartomány: 6m
- Tömörítési formátum: H.264
-Hangfelvételi tartomány: 5m
- Akkumulátor:2400mAh/ 3.7V
- Páratartalom: 15- 85%
- Memóriakártya: TF
-Maximális memóriakártya kapacitás: 32 GB
- Videótartalom lejátszó szoftver: VLC Player/ SM Player
- PC operációs rendszer: Windows / Mac OS X
- Telefon operációs rendszer: Android / iOS
- Méretek: 43*37*102 mm
Útmutató:
- Töltse le a UmeLine alkalmazást a Google Play vagy az AppStore oldalról, majd kapcsolja be a készüléket.
- Keresse be a vezeték nélküli hálózatokat a telefonjával, és megtalálja az óra által kibocsátott hálózatot, jelszó nélkül. Miután csatlakozott az óra hálózatához, nyissa meg a fent említett alkalmazást, és helyi szkenneléssel adja hozzá az eszközökhöz. Az eszköz hozzáadása után menjen vissza az eszköz hozzáadása, Hálózati beállítások menüpontba, hagyja ott az óra hálózatát beállítva, nyomja meg a következő gombot, majd válassza ki a vezeték nélküli hálózatot, amelyhez az órát csatlakoztatni kívánja, állítsa be a jelszót, és mentse el. Az óra ezután újraindul, és csatlakozik az Ön által választott vezeték nélküli hálózathoz, és a fent említett alkalmazáson keresztül a világ bármely pontján láthatja az órát.






A CSOMAG TARTALMAZZA:
-1 x iUni CP07 asztali óra
-1 x USB kábel
-1 x felhasználói kézikönyv
Hazugságok:
- Figyelem! A memóriakártyát nem tartalmazza a csomag.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Óra iUni SpyCam IP07, Full HD kém kamera, 160 fokos, Wi-Fi, P2P, Éjszakai látás, Mozgásérzékelő" című hirdetést látja. (fent)