Betöltés...

Router Wireless cu Microfon iUni MLU2, Ascultare in timp real si Activare Vocala

Ár: 39.146 Ft

VEZETÉK NÉLKÜLI ROUTER HANGFELÜGYELETRE Az iUni MLU2 vezeték nélküli útválasztó mikrofonnal a tökéletes termék bármely iroda vagy lakás hangfelügyeletére. Mivel úgy néz ki és úgy működik, mint egy hagyományos vezeték nélküli router, nem fog gyanút kelteni. Egyszerűen telepítse a routert a megfigyelni kívánt helyiségben. Működési elve a mobiltelefonéhoz hasonló (nincs kijelző, hangszóró és billentyűzet). Egy egyszerű telefonhívással a saját telefonjáról valós időben meghallgathatja, hogy miről folyik a beszélgetés a vezeték nélküli router közelében. Továbbá az automatikus hanghívás funkció aktiválásával a GSM-készülék a saját telefonján hívja Önt, ha zajt érzékel. Nem ad hangokat (zajokat), amikor a készülékben lévő kártyát hívják, sem amikor Ön válaszol a hívásra, sem amikor az akkumulátor lemerül. Híváskor (vagy hívás közben) nem zavarja a körülötte lévő készülékeket. KÉTIRÁNYÚ HANGFIGYELÉS Ez a felügyeleti eszköz két csodálatos funkcióval rendelkezik: 1. Valós idejű lehallgatás - Hívja a hangkészüléket, és azonnal hallhatja a beszélgetéseket! A beépített mikrofon akár 10 méteres hatótávolságon belül működik.
2. Hangaktiválás - Lehetővé teszi, hogy az audioeszköz hívja Önt a beállított számon, ha hangokat vagy hangokat észlel a szobában. Ezzel időt takaríthat meg, és csak az igazán fontos pillanatokat hallgathatja meg. A mikrofon nem rendelkezik LED-ekkel vagy hangszóróval, így jelenléte semmilyen módon nem árulkodik. Bárhol is van, elsősorban otthonok, gyermekek, idősek megfigyelésére vagy háziállatok, raktárak stb. megfigyelésére használhatja. MIKROFON SPECIFIKÁCIÓI: - Valós idejű lehallgatás
- Hangaktiválás a 45 decibel feletti hangok érzékelésekor 5-10 méteren belül
- Nagy érzékenység, a két sztereó mikrofon meglepően jó hangminőséget biztosít
- Hatótávolság kb. 10 méter
- Bármely hálózat GSM-kártyájával működik (Cosmote, Vodafone, Orange)
- Nem működik a Digi Mobil hálózatában!
- GSM frekvenciák: 850/900/1800/1900 MHz
- Akkumulátor 400mAh - 3,7V-os lítium-ion akkumulátor
- Korlátlan akkumulátor-üzemidő áramforráshoz csatlakoztatva
- Az akkumulátor élettartama: kb. 5 óra
- Készenléti idő: kb. 2-3 nap
- Töltési idő: 3 óra Használati mód: - Helyezze be a készülékbe a PIN-kód nélküli aktív SIM-kártyát (Orange, Vodafone, Telekom).
- Hívja a készülékbe helyezett kártya számát, a készülék automatikusan válaszol, és a mikrofon közelében mindent meghallgathat, amit megbeszélnek.
- A készülék hangaktiválási üzemmódba állításához küldjön üzenetet a "111" szöveggel a készülékben lévő SIM-kártya számára; amikor a készülék 45 decibel feletti zajokat érzékel, Önt hívja a saját telefonján, hogy a mikrofonon keresztül meghallgassa, amit megbeszélnek.
- A visszahívás funkció kikapcsolásához SMS-t kell küldenie a készülékben lévő számra a "000" szöveggel, és a készülék nem fog többé csörögni, ha mozgást érzékel. MIRE KÉPES EZ A TERMÉK? Az iUni MLU2 vezeték nélküli routert úgy tervezték, hogy az otthoni felhasználó számára egyszerű felületet biztosítson a beállításhoz és konfiguráláshoz. Kompatibilis az IEEE802.11n szabvánnyal, és akár 300 Mbps vezeték nélküli sebességet biztosít, így ideális útválasztó a gyakori internetes tevékenységekhez, mint például az e-mailezés, csevegés, videostreaming, online játék és sok más. Az iUni MLU2 működhet kliens útválasztóként az internetszolgáltató hálózatához való vezeték nélküli csatlakozáshoz, vagy AP-ként az internetkapcsolat megosztásához az egész otthonban, kiküszöbölve a jel nélküli területeket. FEJLETT BIZTONSÁG Az iUni MLU2 vezeték nélküli útválasztó többféle vezeték nélküli biztonsági lehetőséget kínál, hogy megakadályozza az illetéktelen hálózati hozzáférést és megvédje fontos adatait. 1. 64/128 bites WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK titkosítás 2. Vezeték nélküli hozzáférés-szabályozás MAC-címszűréssel WIFI BIZTONSÁG EGY GOMBNYOMÁSSAL A WiFi Protected Setup™ (WPS) technológiával kompatibilis iUni MLU2 vezeték nélküli útválasztó egy olyan gombot integrál, amely lehetővé teszi, hogy szinte azonnal, egyetlen gombnyomással biztosítsa hálózatát. Ez a folyamat nem csak gyorsabb, mint a szokásos biztonsági beállítások, de kényelmes is, mivel nem kell megjegyeznie egy jelszót. SZÜLŐI FELÜGYELET Az ügyfél, a MAC-cím és a webhelyszűrés funkciók lehetővé teszik a szülői felügyelet paramétereinek meghatározását, például az ütemezett időpontok, a tartományok blokkolása és még sok más. KLIENS ÚTVÁLASZTÓ MÓD - WISP KLIENS Az iUni MLU2 működhet kliens útválasztóként az internetszolgáltató hálózatához való csatlakozáshoz, vagy AP-ként az internetkapcsolat megosztásához az egész otthonban, kiküszöbölve a jel nélküli területeket. HOGYAN MŰKÖDIK? A vezeték nélküli hálózat beállításához a varázslat egy működő internetszolgáltatással és egy modemmel kezdődik, amelyhez csatlakoztatja a Tenda routerét. Az útválasztó ezután kibocsátja a vezeték nélküli jelet, amellyel könnyedén csatlakoztathatja eszközeit az internethez! VEZETÉK NÉLKÜLI ROUTER SPECIFIKÁCIÓI: - Interfészek: 1 port 10/100 Mbps WAN; 3 port 10/100 Mbps LAN - Antenna: 2 külső 5 dBi antenna - Gomb: 1*RST - Tápellátás: Bemenet - AC 100-240V~50/60Hz, 0,6A; Kimenet - DC 9V, 0,6A - Méret: 127.4*90.5*26mm - LED kijelző: SYS、WLAN 1、 2、 3、 WAN - Adatátviteli sebesség: 2,4 GHz: MHz: Akár 300 Mbps - Frekvencia: 1,5 mFt: 1,5 mFt: Frekvencia: 2.4GHz - Átviteli teljesítmény: CE -

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Router Wireless cu Microfon iUni MLU2, Ascultare in timp real si Activare Vocala" című hirdetést látja. (fent)