Betöltés...

iUni MEP06 professzionális mini felvevő, 8 GB belső memória, MP3 lejátszó funkció

Ár: 17.350 Ft




DIGITÁLIS DIKTAFON / MP3 LEJÁTSZÓ / USB FLASH MEGHAJTÓ
A kiváló minőségű hangfelvételek, akár személyes, akár professzionális felhasználásra készülnek, a mai világban elengedhetetlenek. Az iUni MEP06 diktafont az egyszerű használat és a gyors működés érdekében tervezték.
Ez a felvevő tiszta hangot rögzít még olyan akadályokon keresztül is, mint a szövet, a ruházat vagy más könnyű anyagok. Egyszerűen állítsa a digitális felvevőt a megfigyelni kívánt területre, és nyomja meg a felvétel gombot.
A diktafon teljesen hordozható, és bárhová magával viheti. Karcsú kialakításának köszönhetően nagyon professzionális és stílusos. Szuper könnyű súlya van, és még a zsebében is elfér. Ezzel a diktafonnal mindenféle beszélgetést rögzíthet, az interjúktól kezdve az egyetemi előadásokon át a zenéig.
A diktafon hangvezérlő funkciókkal rendelkezik, és kompatibilis az MP3 zenei formátummal. Egy másik előnye a fejhallgató kimenet, amely lehetővé teszi, hogy egy könyvesboltban vagy kávézóban is hallgasson felvételeket anélkül, hogy zavarná a körülötte lévő embereket.
A fájlok számítógépre történő egyszerű átviteléhez ez a felvevő egy USB-kábel bemeneti/kimeneti porttal is fel van szerelve.
Ideális diákok, tanárok, írók, bloggerek stb. számára.




EGYGOMBOS HANGFELVÉTEL
A mini diktafon a REC rögzítő gombnak köszönhetően könnyen kezelhető.
A diktafon két mikrofonnal van felszerelve a sztereó felvételhez, valamint egy külső lavalier mikrofonnal, amely jó minőségű felvételt biztosít, ha a készüléket ruhák alá vagy különböző helyekre szeretné felszerelni. Az 1536 Kbps sebességgel rögzítő eszköz sokkal jobb minőségű felvételeket készít, mint a hagyományos rögzítők.
Hangaktiválási funkcióval is rendelkezik - VOR rendszer - automatikusan elindítja a felvételt, ha hang van, és szünetet tart, ha nincs hang.
A felvevő két hangminőségi beállítással rendelkezik, HQ és SP:
SP - A közepes minőségű felvételekhez használt beállítás WAV formátumban, 192Kbps sebességgel.
HQ - A magasabb minőségű, WAV formátumú, 1536 Kbps sebességű felvételekhez használt beállítás.
FIGYELEM! A hangaktiválási funkció legalább 60DB hangerőnél aktiválódik.






JELLEMZŐK:
Beépített 360 fokos, minden irányba mutató mikrofon - a rögzített hang minőségének biztosítása érdekében ez a felvevő beépített 360 fokos, minden irányba mutató mikrofonnal rendelkezik.
Külső mikrofon -a kívánt hangminőségtől és pontosságtól függően ez a felvevő rendelkezik egy jack bemenettel egy külső lavalier mikrofon számára.
Digitális LCD-képernyő - a felvevő LCD-képernyővel is fel van szerelve, amely megkönnyíti az aktuális beállítások megtekintését és szükség esetén a módosítások elvégzését.
8 GB belső memória - a beépített flashmemória biztonságos és kevésbé hajlamos a fájlrongálódásra.
Beépített lítium akkumulátor - nincs szükség elemekre, találni egy li-polimer akkumulátorral felszerelt, egy olyan akkumulátor, amely a piacon kapható mini felvevőgépeknél a leghosszabb akkumulátor élettartamot biztosítja, akár 30 óra folyamatos felvétel/töltés; a hosszabb akkumulátor élettartam érdekében kérjük, töltse fel, amikor csak egy akkumulátor vonal van.
WAW felvételi formátum - WAV formátumban rögzít és WMA, MP3, WAV formátumban játszik vissza adatvesztés nélkül.
MP3-lejátszó - a készüléket MP3-lejátszóként is használhatja, így kedvenc zenéit a készülékhez mellékelt fejhallgatón vagy a beépített hangszórón hallgathatja.
USB flash meghajtó - a kiváló minőségű hangszórón keresztül történő hangrögzítés és lejátszás mellett USB flash meghajtóként is használható; kedvenc fényképeit és dokumentumait bárhová magával viheti; egyszerűen vágja ki és illessze be vagy húzza át a fájlokat az USB-csatlakozáson keresztül; a diktafon cserélhető meghajtóként jelenik meg a Windowsban.
Professzionális megjelenésű, könnyen hordozható kialakítás - a könnyebb használat érdekében ez a miniatűr felvevő mindössze 97 mm hosszú, 33 mm széles és mindössze 11 mm vastag.
Idő és dátum beállítása - ha az idő és a dátum be van állítva, ez az információ minden egyes rögzített fájlhoz tárolódik; az idő és dátum előzetes beállítása megkönnyíti a fájlok kezelését.
A-B ismétlő lejátszás funkció (a felvétel egy részének lejátszása) - megadhatja az A kezdőpontot és a B végpontot egy fájlban, hogy a megadott pontok közötti szegmenst ismételten lejátssza.
LOCK KEY funkció - a HOLD kapcsoló használatával a gombok zárolhatók; egyetlen billentyű vagy gomb sem reagál a működtetésre.
Támogatja a telefonos rögzítést - a diktafon rendelkezik egy adapterrel és egy RJ11 kábellel, amely lehetővé teszi a vezetékes telefonon folytatott beszélgetések rögzítését és rögzítését.




SPECIFIKÁCIÓK:
- Anyag: ABS
- Szín: fekete
- Belső memória 8 GB
- LCD képernyő
- USB 2.0 port
- Akkumulátor: 3,7 V kb. 230mAh
- Hangformátum: MP3, WAV
- Felvételi formátum: kiváló minőségű felvétel (HQ) WAV 1536KBPS; standard felvétel (SP) WAV 192KBPS
- Felvételi távolság: 6-12 méter
- Beépített mikrofon
- Beszélő: igen
- Gyakoriság: 20Hz - 20KHz
- Üzemi hőmérséklet: -5 - 40 C fok
- Támogatott rendszerek: Windows7/8/10
- Méretek: 98*33*12 mm
- Súly: 36 g






A CSOMAG TARTALMAZZA:
- 1 x iUni MEP06 professzionális diktafon
- 1 x USB tápkábel
- 1 x fejhallgató
- 1 x külső mikrofon
- 1 x audiokábel
- 1 x RJ11 kábel
- 1 x csatlakozó adapter telefonos felvételhez
- 1 x felhasználói kézikönyv



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "iUni MEP06 professzionális mini felvevő, 8 GB belső memória, MP3 lejátszó funkció" című hirdetést látja. (fent)