Betöltés...

Sonic pisztoly - iUni MEAR02 távhallgató készülék

Ár: 20.837 Ft




TÖKÉLETES A TERMÉSZET TÁVOLI TANULMÁNYOZÁSÁHOZ
Az iUni MEAR02 szonikus fegyver egy kiváló megfigyelő eszköz, amely lehetővé teszi, hogy akár 100 méteres távolságból is felerősítse és meghallgassa a hangokat!
A beépített 8X monokulárral láthatja a célpontot, a parabola antenna és a szabályozható érzékenységű mikrofon pedig lehetővé teszi, hogy hallja a célpontot. Képes digitálisan rögzíteni egy körülbelül 12 másodperces hangsávot.
Használhatja állati és természeti zajok hallgatására, vagy beszélgetések meghallgatására anélkül, hogy a beszélő észrevenné!
Csatlakoztassa a fejhallgatót, kapcsolja be a készüléket, és irányítsa az antennát a lencse felé.
Biztonságosan megfigyelheti az állatokat távolról, vagy meghallgathatja a természet egyéb hangjait. Ez a hangerősítő tökéletes kütyü minden természetbarát számára.




BEÉPÍTETT MONOKULÁR - 8X KÉPERŐSÍTÉS
A beépített monokulár lehetővé teszi, hogy a tárgyakat 8-szor közelebb és tisztábban lássa. Kiválóan alkalmas állatok távoli megfigyelésére vagy kisebb állatok legapróbb részleteinek követésére. A monokulár keresője puha gumiból készült, így szorosan a szeméhez szoríthatja.
Figyelem! Ne irányítsa a készüléket a nap felé, mert szemkárosodást okozhat.






NAGY ÉRZÉKENYSÉGŰ MIKROFON
A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy akár 100 m távolságból is hallja a hangokat. Csak irányítsa a hangforrásra, amelyet erősíteni szeretne, tartsa lenyomva a kioldó gombot, és a készülék összegyűjti a hangot, felerősíti, majd elküldi a fejhallgatóba, hogy Ön is hallhassa. Ezáltal tökéletes kültéri eszköz a természet megfigyelésére az állatok zavarása nélkül.
Figyelmeztetés. Ne irányítsa a mikrofont a közeli hangos hangforrásokra - hangszórókra, működő elektromos készülékekre stb.




SATELLITE DISH
A hanggyűjtés pontosságának növelése érdekében rögzítsen egy műanyag parabola antennát.






ÁRAMFORRÁS - 9V ELEM
A készülék működéséhez 9 voltos elemre van szükség (nem tartozék). Egy csavarhúzóval lazítsa meg a csavart, és nyissa ki az elemtartó fedelét. Az akkumulátor behelyezésekor gondosan ügyeljen a polaritásra. Zárja be az elemtartó fedelet, és húzza meg a rögzítőcsavart.




FELVÉTEL/LEJÁTSZÁS FUNKCIÓ
A készülék digitális rögzítőchippel van felszerelve, amely körülbelül 12 másodpercnyi hangot képes rögzíteni. A felvétel funkció aktiválásához egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a készülék jobb oldalán található FELVÉTEL gombot. A piros LED-lámpa világít, amíg a felvétel zajlik. A rögzített hang meghallgatásához nyomja meg és tartsa lenyomva a PLAY gombot. A hang a fejhallgatón keresztül hallható. Ha újra megnyomja a FELVÉTEL gombot, a korábban rögzített hangok elvesznek.






HANGBEÁLLÍTÓ KAPCSOLÓ
A mikrofon állítható érzékenységszabályozóval rendelkezik, hogy kiküszöbölje a nem kívánt háttérzajokat, például a közlekedési zajt és más véletlenszerű hangokat, amelyek elvonják a figyelmét a célpontról. Egyszerűen fordítsa el a frekvenciavezérlőt, amíg a kívánt zajcsökkentést és a legtisztább hangzást el nem éri.
Az ergonomikusan kialakított fogantyú könnyen kezelhető egy kézzel a be-/kikapcsoló megnyomásával.




SZTEREÓ FEJHALLGATÓ
A környezet zavarásának elkerülése érdekében a készülékhez egy pár kényelmes, párnázott fejhallgató tartozik.
A fejhallgató külön is használható számítógéphez, TV-hez, MP3-lejátszóhoz, DVD-lejátszóhoz stb. való csatlakozáshoz.






INTERAKTÍV JÁTÉK GYEREKEKNEK
A headset ideális játék a gyermekek számára. Serkenti a gyermekek képzeletét és kíváncsiságát, segít felfedezni a természetet, megtapasztalni a színes világot, és fejleszti audiovizuális érzékelésüket.
Ezzel a hangerősítővel hallgathatja a természet hangjait az erdei kirándulásokon, vagy akár a barátai beszélgetéseit is.




SPECIFIKÁCIÓK:
- Mikrofon
- Beépített monaurális
- ON/OFF gomb
- Felvétel gomb
-Lejátszás gomb
-Frekvencia hangerő beállítási gomb
- 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
- Akár 8-szoros képnagyítási képesség
- Hangfelvétel kb. 100 m távolságból
- Beépített chip a rögzített hangok digitális rögzítéséhez - kb. 12 másodpercig
- Tápegység: 9 V-os elem (nem tartozék)
- Anyag: ABS
- A készülék méretei: 25 x 18 x 21 cm
- Parabola antenna átmérője: 21 cm
- Csomag mérete: 36 x 25 x 9 cm
- A készülék súlya: 348 g
- Fejhallgató súlya: 160 g
- Csomag súlya: 698 g
- Ajánlott életkor: 8+






A CSOMAG TARTALMAZZA:
- 1 x iUni MEAR02 távoli hallgató készülék
- 1 x fejhallgató
- 1 x felhasználói kézikönyv
- 1 x tisztító kendő
Hazugságok:
- Figyelem! Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára, mivel olyan apró részeket tartalmaz, amelyeket lenyelhetnek.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sonic pisztoly - iUni MEAR02 távhallgató készülék" című hirdetést látja. (fent)