Betöltés...

iUni MEP01 professzionális felvevő mikrofon, MP3 lejátszó, 32 GB memória

Ár: 19.093 Ft




DIGITÁLIS DIKTAFON / MP3 LEJÁTSZÓ / USB FLASH MEGHAJTÓ
3 az 1-ben készülék hangfelvételi, zenelejátszási és USB-memóriatár funkcióval.
A könnyű és kompakt iUni MEP01 mini digitális diktafon nélkülözhetetlen eszközzé válik az Ön számára. Ez a készülék rögzíti az összes olyan hangot, amely hasznos az Ön számára, és lehetővé teszi, hogy a megfelelő időben meghallgassa őket.
A diktafon hangvezérlő funkciókkal rendelkezik, és kompatibilis az MP3 zenei formátummal.
Akár 2000 órányi felvételt is tárolhat (WAV 32Kbps sebességgel), és a 32 GB-os belső memóriának köszönhetően akár 180 órányi kiváló minőségű WAV hangfelvételt is készíthet 384Kbps sebességgel.
Ideális diákok, tanárok, írók, bloggerek stb. számára.




RÖGZÍTI A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓKAT, BÁRMIKOR ÉS BÁRHOL
Ez a kompakt diktafon bármire használható, például személyes beszélgetések rögzítésére, telefonhívások rögzítésére vagy megfigyelésre.
Minden szükséges gomb közvetlenül a diktafonon található, így a készülék kezelése nagyon egyszerű és logikus.
Kompakt kialakítás, könnyű hordozhatóság - a könnyebb használat érdekében ez a miniatűr diktafon mindössze 108 mm hosszú, 38 mm széles és mindössze 11 mm vastag.
128*64 LCD képernyő - a felvevő LCD képernyővel is fel van szerelve, amely megkönnyíti az aktuális beállítások megtekintését és szükség esetén a változtatásokat.
Kettős sztereó HD mikrofonok - a felvevő két mikrofonnal van felszerelve, amelyek körülbelül 10 m távolságból képesek felvenni a hangokat.
Hangvezérelt felvétel (VOR) - a hangrögzítő automatikusan elindíthatja a felvételt a hang észlelése után, így több tárhelyet és működési időt takaríthat meg.
FIGYELEM! A hangaktiválási funkció legalább 60DB hangerőnél aktiválódik.
WAV hangfelvétel - felvételek rögzítése négy WAV felvételi módban:
PCM - felvétel 384Kbps minőségben
HIGH - felvétel 192Kbps minőségben
MIDDLE - felvétel 64Kbps minőségben
LOW - felvételi minőség 32Kbps






JELLEMZŐK:
32 GB belső memória - a beépített flashmemória biztonságos és kevésbé hajlamos a fájlrongálódásra.
1600mAh újratölthető akkumulátor - a digitális diktafon újratölthető lítium-polimer akkumulátorral van ellátva; készenléti üzemmódban az akkumulátor akár 350 órát (14,5 nap) is kibír; közvetlenül a számítógép USB-portjáról vagy konnektorból tölthető.
MP3-lejátszó - a készüléket MP3-lejátszóként is használhatja, így kedvenc zenéit fejhallgatón (nem tartozék) vagy a beépített hangszórón hallgathatja.
USB flash meghajtó - a hangrögzítő és a kiváló minőségű kihangosító-lejátszó funkciói mellett USB flash meghajtóként is használható; kedvenc fényképeit és dokumentumait bárhová magával viheti; egyszerűen vágja ki és illessze be vagy húzza át a fájlokat az USB-csatlakozáson keresztül; a diktafon cserélhető meghajtóként jelenik meg a Windowsban.
Jelszóvédelem - védje felvételeit 4 számjegyű jelszóval; beállíthatja saját 4 számjegyű jelszavát, hogy korlátozza a hozzáférést a készülékhez és a felvételekhez való hozzáférést/továbbítást, ha USB-kábelen keresztül (mellékelt) számítógéphez csatlakozik.
Idő és dátum beállítása - ha az idő és a dátum be van állítva, ez az információ minden egyes rögzített fájlhoz tárolódik; az idő és a dátum előzetes beállítása megkönnyíti a fájlkezelést.
Egyérintéses felvétel - egy csúszó REC/SAVE gomb a felvétel indításához vagy mentéséhez.
Automatikus mentés -az automatikus mentés funkció megvédi a fájlokat a veszteségtől, mivel a készülék érzékeli az akkumulátor alacsony töltöttségét, és a leállítás előtt azonnal elmenti a fájlokat.
A-B ismétlő lejátszás funkció (a felvétel egy részének lejátszása) - megadhatja a fájl A kezdőpontját és B végpontját, hogy a megadott pontok közötti szegmenset ismételten lejátssza.
AGC (automatikus erősítésszabályozás) funkció - Az AGC zajcsökkentés 0 és 7 között állítható be a hangforrástól való távolságtól függően .
Támogatja a telefonfelvételt - egy adapter és egy RJ11 kábel segítségével rögzítheti a vezetékes telefonon folytatott beszélgetéseket (a csomag nem tartalmazza); kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a funkció nem kompatibilis a mobiltelefonokkal.
3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó (nem tartozék) - nyilvános helyen is hallgathatja felvételeit vagy zenéjét anélkül, hogy bárkit zavarna.
3,5 mm-es külső mikrofoncsatlakozó (nem tartozék) - a szükséges hangminőségtől és pontosságtól függően ez a felvevő rendelkezik egy jack bemenettel egy külső lavalier mikrofon számára.




SPECIFIKÁCIÓK:
- Szín: fekete
- A készülék menüjéből megváltoztathatja a nyelvet, a román nyelvet is beleértve.
- 32 GB belső memória
-Az A/B/C/D mappák rögzítése (mappánként legfeljebb 199 fájl mentése)
- Hangfelvételi formátum: WAV - 384Kbps, 192Kbps, 64Kbps, 32Kbps
- Lejátszási formátum: MP3, WMA, WAV
- Beépített mikrofon
- Felvételi távolság: 6-10 méter
- Beépített hangszóró 20mm*30mm
- Fejhallgató-csatlakozó: 3,5 mm 8Ω/1W
- LED felvételi kijelző
- USB 2.0 port
- Akkumulátor: lítium-polimer 1600mAh 3.7V
- Az akkumulátor élettartama (teljesen feltöltve): készenléti idő akár 350 óra; felvétel akár 280 óra (a beállításoktól függően); lejátszás akár 60 óra (a hangerőtől függően változó).
- 32 GB felvételi kapacitás:
WAV (384kbps): 180 óra
WAV (192kbps): 370 óra
WAV (64kbps): 1100 óra
WAV (32kbps): 2000 óra
- Üzemi hőmérséklet: 0 - 45 C fok
- Méretek: 108*38*11 mm
- Súly: 89g






A CSOMAG TARTALMAZZA:
- 1 x iUni MEP01 professzionális mikrofonfelvevő
- 1 x USB tápkábel
- 1 x Felhasználói kézikönyv



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "iUni MEP01 professzionális felvevő mikrofon, MP3 lejátszó, 32 GB memória" című hirdetést látja. (fent)