Betöltés...

Yeelight Gateway (BLE Mesh)

Ár: 11.029 Ft

Yeelight Mesh Gateway - még több irányítást kap a világítás felettA korszerű Yeelight Mesh Gateway lehetővé teszi a BLE Mesh eszközök, például a Yeelight M2 Downlight vagy a Yeelight M2 Spotlight kényelmes vezérlését.
Akár 50 terméket is sikeresen csatlakoztathat hozzá, és a Wi-Fi és LAN támogatásnak köszönhetően megbízható kapcsolatot élvezhet.
Az egyszerű beállítás és az Apple HomeKit kompatibilitás még kényelmesebbé teszi a képességeinek használatát.2 csatlakozási lehetőség - válassza ki a tökéleteset az Ön számáraEzzel az egyedülálló átjáróval egyszerű és kellemes irányítást kap a Yeelight intelligens világítás felett.
Az eszköz 2 hozzáférési módot támogat - LAN és Wi-Fi.
Így a lehetőségei rendkívül nagyok.
Használja az átjárót, ahogyan szeretné, és élvezze a megbízható kapcsolatot!Felejtse el a jelproblémákatA készülék fejlett Wi-Fi chippel van felszerelve, amely nagy teljesítményével nyűgöz le.
Ennek köszönhetően stabil, megbízható kapcsolat jön létre.
Emellett a 2x2 MIMO vezeték nélküli technológiának köszönhetően a Mesh Gateway rendkívül erős jelet biztosít, amely kiemelkedik a nagy hatótávolságával, és a legkisebb probléma nélkül áthalad még a falakon is.
Mondjon búcsút az átviteli problémáknak - emelje új szintre a világítás távvezérlését a Yeelight segítségével.gyorsan és egyszerűen konfigurálhatjaAz átjáró bonyolult konfigurálása miatt aggódik? Ne legyen! A működése mesésen egyszerű.
Csak kapcsolja be, majd adja hozzá a Yeelight alkalmazáshoz.
Ezután már csak meg kell keresnie a BLE Mesh eszközeit, és párosítani kell őket az átjáróval.
És ennyi! Az intelligens világítás kényelmes vezérlése az Ön keze ügyében van.Hozzon létre egy intelligens otthont és fedezzen fel új lehetőségeketAz átjáró kompatibilis az Apple HomeKit-tel, így még több lehetőséget biztosít a világítás vezérlésére.
Csatlakoztasson egy Yeelight M2 Downlight vagy Spotlight lámpát okos otthonához, és élvezze azok kényelmes vezérlését.
Az eszközöket hanggal is vezérelheti az okos asszisztens Siri segítségével.
Változtassa meg a fénymódokat, kapcsolja be és ki a lámpákat távolról, és igazítsa őket igényeihez és preferenciáihoz - szinte semmi sem szabhat határt Önnek!Tartalmazza a csomagot
Felhasználói kézikönyv
Tápegység
Név
Yeelight Mesh Gateway
Modell
YLWG01YL
Méretek
84x84x21 mm
Szín
Fehér
Munkakörnyezet hőmérséklete
0°C - 40°C
Bemeneti feszültség
100-240V 50-60Hz
Kimeneti feszültség
5V-1A

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Yeelight Gateway (BLE Mesh)" című hirdetést látja. (fent)