Betöltés...

AMERICAN TOURISTER Notebook hátizsák, 15,6", AMERICAN TOURISTER "Urban Groove", fekete

Ár: 17.170 Ft

Amennyiben egy formálisabb, könnyű súlyú hátizsákot keres, ez a táska lesz az Öné! Kényelmes, 13"-től 15.6"-ig laptopoknak és MacBook-oknak megfelelő rekesszel van ellátva, továbbá számtalan zseb és üzleti elrendezési lehetőségek jellemzik.
Ez a hátizsák rendkívüli kényelmet biztosít, hordozása nagyon könnyű a párnázott vállpántoknak az ergonomikus, párnázott 'Air Comfort Plus' hátpanelnek és a neoprén fogantyúnak köszönhetően. Mindezeken felül, esővédő gondoskodik táskájáról és a samart sleeve segítségével csúsztathatja bőröndje fogantyújára, amikor utazik. Mérete:  480x320x235mm, 35x375x260mm

Jellemzők:
Ergonomikus, párnázott hátpanel és párnázott vállpántok biztosítják a maximális kényelmetTöbb rekesz és széles nyitási lehetőség segíti eszközei könnyed elcsomagolásátRemek, sportos tervezés, színek és stílusok különböző változataibanRemek ár-arány érték!Anyag: 100% PoliészterÚrtartalom: 26 L.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "AMERICAN TOURISTER Notebook hátizsák, 15,6", AMERICAN TOURISTER "Urban Groove", fekete" című hirdetést látja. (fent)