Betöltés...

Samsung Galaxy Buds FE fehér (SM-R400)

Ár: 29.990 Ft

A Galaxy Buds FE kompakt és ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívüli hallgatási élményt nyújt számodra. Zárd ki a nemkívánatos zajokat az Aktív zajszűréssel, szabd személyre az illeszkedését a különböző fülharangokkal, és szinkronizáld zökkenőmentesen a Samsung Galaxy készülékeiddel. Tapasztald meg a kiváló hangzást, amely valóban rád van szabva! Zaj kikapcsolva, a világod bekapcsolva! Az Aktív zajszűrésnek köszönhetően azonnal egyedül maradhatsz a zenéddel egy csendes térben. Tartsd távol a zavaró tényezőket, és merülj el a tiszta hangzásban!

Csend egy ujjnyomásra
Kapcsold be vagy ki az Aktív zajszűrést egyszerűen az érintőfelület nyomva tartásával! Ha beszélgetni szeretnél a melletted lévő barátoddal, a Környezeti hang mód kiválasztásával anélkül is hallhatod őt, hogy ki kellene venned a fülhallgatódat.

Gazdagított basszus hangzás
Élvezd a Galaxy Buds FE gazdag hangzását az új egyutas hangszóró mély, erőteljes basszusával, függetlenül attól, hogy mit hallgatsz!

Hosszú üzemidejű akkumulátor
Kompakt méret, mégis nagy teljesítmény. Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 30 órán át is bírja, így egész nap lépést tart a hosszú zene lejátszási listáiddal, podcastokkal vagy közösségi médiás videókkal.

A hangod precízen közvetítve
Élvezd a tiszta hívásokat a Galaxy Buds FE három mikrofonjával! A főmikrofon, a mellékmikrofon és a belső mikrofon mindegyike harmóniában dolgozik, hogy pontosan rögzítsék a hangodat, így szavaid hangosan és tisztán jutnak el a másik félhez.

A fülhallgatód, személyre szabva
A Galaxy Buds FE személyre szabott sugárformálással automatikusan alkalmazkodik a viselési mintádhoz a hangod optimális érzékelése érdekében. Dugd be a füledbe, és amikor beszélni kezdesz, megtalálja a hangodat.

Legyél hallható zaj mellett is!
Akár egy nyüzsgő városban, akár egy szeles hegytetőn vagy a hangod hallható lesz a telefonhívásaid során, a Galaxy Buds FE DNN megoldásának köszönhetően, amely ügyesen kiszűri a háttérzajokat a hangodból.

Legyél hallható zaj mellett is!
A hang megszakítás nélkül követ téged, amikor más Samsung Galaxy készülékekkel párosítod a fülhallgatódat érintéssel, Bixby-vel vagy az Auto Switch segítségével. A hang még akkor is veled marad, amikor a Smart View segítségével átváltasz az okostelefonodról a tévédre, így a nagyobb képernyőn folytathatod a műsorod nézését anélkül, hogy egy pillanatról is lemaradnál.

Szia Bixby, játszd le a kedvenc számom!
Kapcsold be a Bixby Voice ébresztési módot, és használd a hangodat az időjárás ellenőrzésére, dalok keresésére, üzenetek küldésére barátaidnak és még sok másra. Egyszerűen csak mondd azt, hogy "Szia, Bixby", és kérd meg Bixby-t, hogy tegye meg helyetted.

Egy szempillantás alatt megvan
Elveszett a fülhallgatód? Nem sokáig. Keresd meg az eltűnt fülhallgatód a megosztott helyzetének segítségével. Ha valaki más telefonja találja meg, akkor a te elérhetőségeidet fogja megosztani azzal, egy "Elveszett és megtalált" üzenettel együtt. Tartsd a Galaxy Buds FE-t elérhető távolságban!

Emlékeztet, hogy magaddal vidd
Elfelejtettél valamit? A Galaxy Buds FE hangjelzést ad, ha hátrahagyod, így nem kell kilométereket vissza gyalogolnod.

Hangold az ízlésének megfelelően!
A Galaxy Wearable alkalmazással gyorsan személyre szabhatod a Galaxy Buds FE beállításait közvetlenül Samsung Galaxy készülékeidről. Az intuitív és könnyen kezelhető beállítások segítségével, a hang kiegyenlítőtől a Bixby észlelési módjáig, pillanatok alatt a saját ízlésedre hangolhatod a fülhallgatódat.

Kedvenc kiegészítőid még mindig passzolnak
Továbbra is használhatod a Galaxy Buds FE-n a szeretett tokborításaidat, mivel a készülék kompatibilis a Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro és Galaxy Buds Live tartozékokkal. Élvezd a Buds készülékedet anélkül, hogy megválnál kedvenc tokborításaidtól!

Jellemzők:
- Színe: Fehér
- Mikrofonok száma: 6
- Hangszóró: Egyutas
- Környezeti hang
- Aktív zajszűrés
- Audio Codec: SSC (Samsung Scalable Codec),AAC,SBC
- Bluetooth verzió: v5.2
- Bluetooth-profilok: A2DP,AVRCP,HFP
- Auto Switch
- Fülhallgató méretek (MaxSzéxMé): 19.2 x 17.1 x 22.2 mm
- Fülhallgató súlya: 5.6 g
- Tok méretek (MaxSzéxMé): 50.0 x 50.0 x 27.7 mm
- Tok súlya :40 g
- Beszélgetési idő: 4/14óra(ANC kikapcsolva), 3.5/13óra(ANC bekapcsolva)
- Audio lejátszási idő: 8.5/30óra(ANC kikapcsolva), 6/21óra(ANC Bekapcsolva)
- Akkumulátor kapacitás (Fülhallgató): 60 mAh
- Akkumulátor kapacitás (Tok): 479 mAh
- SmartThings Find
- Bixby Voice Wake-up


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy Buds FE fehér (SM-R400)" című hirdetést látja. (fent)