Betöltés...

Original Deals Fix állvány, laptopokhoz vagy notebookokhoz, alumíniumból, szilikon védelemmel, hordozható, prémium dizájn, univerzális

Ár: 13.184 Ft

Laptop vagy notebook tartó

Prémium alumínium kivitel - fix, összecsukható és hordozható



Szeretne egy prémium laptopállványt, amely megkönnyíti a munkát?







A laptop, notebook vagy táblagép állvány univerzálisan kompatibilis, és a legtöbb 7 és 18 hüvelyk közötti eszközhöz illeszkedik. Kompatibilis a legtöbb MacBook Air / Pro, Google Pixelbook, Dell XPS, HP, ASUS, Lenovo, Acer, Acer, Chromebook, Samsung, Samsung, stb. készülékkel.









A laptopállványról remek kilátás nyílik a kijelzőre, így nagyon könnyen dolgozhat a laptopján hát- és gerincfájdalom nélkül.

Az ergonomikus kialakítás nagyon egyszerűvé és könnyűvé teszi a nézegetést és a gépelést, enyhítve a nyak-, váll-, hát- és gerincfájdalmakat.

Az állvány 100% alumíniumötvözetből készült, prémium kivitelben, homokfúvással és kefézéssel, nagyon stabil tartószerkezettel.









A konzol a világ legmagasabb minőségi és megfelelőségi szabványainak megfelelően készül. Az anyag, amelyből készült, kiváló minőségű alumíniumötvözet, elég erős ahhoz, hogy akár 20 kg-os terhelést is kibírjon.







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Original Deals Fix állvány, laptopokhoz vagy notebookokhoz, alumíniumból, szilikon védelemmel, hordozható, prémium dizájn, univerzális" című hirdetést látja. (fent)