Betöltés...

LOGI Rugged Folio for iPad 10th gen (DE)

Ár: 67.100 Ft

A NAGY ÖTLETEK SZERETIK A TÁRSASÁGOTKeltsen életre nagyszerű ötleteket a Logitech Crayon és az iPadhez készült Rugged Folio segítségével.

LEHETŐSÉGEK FELFEDEZÉSEKatonai szintű leejtés elleni védelem Zárt billentyűzet a fröccsenő folyadékok ellen. Fedezze fel a világát az iPadhez készült Rugged Folióval.

KIEMELKEDŐ VÉDELEM. KESKENY KIVITEL.Az iPad-készülékhez tartozó Rugged Folio egy keskeny, a leesések ellen védelmet nyújtó billentyűzettok, amely túlteljesíti a katonai vizsgálati követelményeket. Teljes méretű billentyűzetet használhat kényelmes iPadOS®-gyorsbillentyűkkel, az iPad formára igazodó védelmével és egy kézre eső hellyel a Logitech Crayon vagy az Apple Pencil tárolásához. Továbbá a cseppálló és portaszító szigetelt billentyűknek köszönhetően tökéletes eszközként használható utazás közbeni munkához.

NÉGY ÜZEMMÓDA Rugged Combo 4 elég rugalmas bármilyen feladathoz (és elég strapabíró bármilyen környezethez).Gépelés üzemmód: Rögzítse a billentyűzetet függőleges helyzetben, és jegyzetek vagy e-mailek írásához húzza ki az állványt.Rajzolás üzemmód: Hajtsa vissza teljesen az állványt a megfelelő szögbe a jegyzeteléshez vagy a Logitech Crayon ceruzával való rajzoláshoz.Megtekintés üzemmód: Hajtsa vissza a billentyűzetet, és húzza ki az állványt filmek vagy tévéműsorok nézéséhez.Olvasás üzemmód: Csukja össze az állványt, és hajtsa hátra a billentyűzetet, ha könyvet, cikket vagy egyebet szeretne olvasni.

KATONAI SZINTŰ VÉDELEMSaját ütéselnyelő technológiánknak és anyagainknak köszönhetően a Rugged Folio kiemelkedően jól teljesíti a katonai szabványos ejtési teszteket (2 méterről is biztonságot nyújt!), mellyel új szintre emeli a védelmet. Így ha a reggeli rohanásban leejti vagy véletlenül lelöki az íróasztaláról, a tok teljes védelmet nyújt az iPadnek a leesések, bukfencek, ütődések és egyéb balesetek ellen.

ZÁRT, CSEPPÁLLÓ BILLENTYŰZETEgy tartós, nagy teljesítményű membránszigetelés védi a billentyűzetet a kiömlött folyadékoktól, az ebédidőben lehulló morzsáktól és egyéb mindennapos szerencsétlenségektől. Mikor mégis baleset történik, a billentyűzet biztonságosan tisztára törölhető.

ÁLLÍTHATÓ ÁLLVÁNYRugalmas állvány nyújt 40° döntési lehetőséget, így mindig megtalálja az aktuális feladathoz megfelelő szöget. Egy masszív mechanikus csuklópántnak köszönhetően az állvány stabilan a helyén marad, és még erős koppintás hatására sem csuklik össze.

TELJESÍTMÉNY ÉS PÁROSÍTÁSAL, EGY KATTINTÁSSALA Rugged Folio a Smart Connector révén azonnal kapcsolódik az iPad-készülékhez. Akkumulátort pedig nem adunk hozzá, mert nem kell – az áramellátása közvetlenül az iPad Pro készülékből történik.

HALK GÉPELÉSA gépelés hangos lehet – és ez zavaró, amikor nyilvános helyen vagy újra az irodában dolgozik. Ezért úgy terveztük a billentyűket, hogy halkan tudjon velük gépelni. Munkatársai hálásak lesznek érte.

A LOGITECH CRAYON HELYEEgy biztonságos mágneses retesz tartja Logitech Crayon vagy az Apple Pencil ceruzát a helyén. A digitális ceruza mindig kéznél van, így könnyedén írhat kézzel jegyzeteket, készíthet rajzvázlatokat vagy jegyzetelhet meg dokumentumokat közvetlenül az iPaden.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LOGI Rugged Folio for iPad 10th gen (DE)" című hirdetést látja. (fent)